Sähköinen asiointipalvelu käytössäsi

Sähköisen asioinnin kautta voit esimerkiksi liittyä jätteenkuljetukseen, muuttaa jäteastian tyhjennysväliä, keskeyttää jäteastian tyhjennykset sekä tehdä osoitteenmuutoksen. Palvelu on sekä vakituisten asukkaiden että mökkiläisten käytössä.

Vuorokauden ympäri avoinna olevassa sähköisessä asiointipalvelussamme voit tarkistaa ja tehdä muutoksia kiinteistösi jätepalveluihin joustavasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Huomioithan, että osaan sähköisen asioinnin kautta tehtäviin muutoksiin ja ilmoituksiin tarvitaan kirjautuminen omalla asiakasnumerolla ja laskun numerolla. Löydät nämä viimeisimmän laskusi yläreunasta. Muutoksien käsittelyaika on yleensä 1-3 arkipäivää ja tiedot päivittyvät palveluun käsittelyn jälkeisenä päivänä.

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Kompostointi-ilmoitus (vaatii kirjautumisen omiin asiakastietoihin)

Uuden jätelain muutoksen myötä biojätteen kompostoinnista tulee ilmoittaa jätehuoltolautakunnalle.

Myös aiemmin kompostoinnista ilmoittaneiden tulee täyttää kompostointi-ilmoituslomake, sillä jätehuoltolautakunnan rekisteriin tarvitaan entistä kattavammat tiedot kompostoinnista. Tee uusi kompostointi-ilmoitus jätehuoltolautakunnalle nyt, jos olet tehnyt edellisen kompostointi-ilmoituksen ennen 1.7.2022.

Ilmoituksen omatoimisesta kompostoinnista voi tehdä joko sähköisessä asiointipalvelussamme (vaatii kirjautumisen) tai oheisella pdf-lomakkeella itse tulostaen. Lomakkeet soveltuvat kaikille LSJH:n alueen asukkaille.

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Kimppa-astian lomakkeet

Huomioithan, että useamman kiinteistön yhteisen jäteastian eli kimppa-astian tyhjennysmuutoksia ei vielä toistaiseksi ole mahdollista tehdä sähköisessä asiointipalvelussa. Kimppavastaava voi ilmoittaa uudesta kimpasta tai tehdä olemassa olevaan kimppaan muutoksia sähköisessä asiointipalvelussa.

Jätehuoltolautakunnan lomakkeet

Muut lomakkeet