Sähköinen asiointipalvelu käytössäsi

Sähköisen asioinnin kautta voit esimerkiksi liittyä jätteenkuljetukseen, muuttaa jäteastian tyhjennysväliä, ilmoittaa kompostoinnista, keskeyttää jäteastian tyhjennykset sekä tehdä osoitteenmuutoksen.

Vuorokauden ympäri avoinna olevassa sähköisessä asiointipalvelussamme voit tarkistaa ja tehdä muutoksia kiinteistösi jätepalveluihin joustavasti silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Huomioithan kuitenkin, että muutoksien käsittelyaika on yleensä 1-3 arkipäivää ja tiedot päivittyvät palveluun käsittelyn jälkeisenä päivänä.

Palvelu on tarkoitettu Kemiönsaaren, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paraisten saariston, Raision ja Ruskon Vahdon asukkaille ja mökkiläisille.

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

Kimppa-astian lomakkeet

Huomioithan, että useamman kiinteistön yhteisen jäteastian eli kimppa-astian tyhjennysmuutoksia ei vielä toistaiseksi ole mahdollista tehdä sähköisessä asiointipalvelussa. Kimppavastaava voi ilmoittaa uudesta kimpasta tai tehdä olemassa olevaan muutoksia sähköisten lomakkeiden kautta.

Jätehuoltolautakunnan lomakkeet

Muut lomakkeet

Pyyntö jätehuoltopalveluiden järjestämisestä yrityksille

Alla olevalla lomakkeella jätteen haltija pyytää muun palvelutarjonnan puutteen vuoksi, että alla mainitut jätelajit kuljetetaan ja otetaan vastaan jätelain (646/2011) 33 §:n mukaisena, kunnan toissijaiselle vastuulle kuuluvana jätteenä.

Täytä lomake, allekirjoita ja lähetä postitse osoitteeseen Lounais-Suomen Jätehuolto Oy, Cati Huhta, Helsingintie 541, 24100 Salo. Voit myös skannata täytetyn lomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla asiakaspalvelu@lsjh.fi.