Ilmoita kimppa-astiasta

Tällä lomakkeella Kemiönsaaren, Raision, Naantalin, Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Ruskon Vahdon sekä Nauvon, Korppoon ja Houtskarin pääsaarten kiinteistöt voivat ilmoittaa yhteisen kimppa-astian käytöstä.

Salon, Paimion, Sauvon, Marttilan, Pöytyän, Auran, Liedon, Kaarinan, kanta-Paraisten, kanta-Ruskon, Turun ja Uudenkaupungin kiinteistöt tekevät ilmoituksen omalla lomakkeellaan.

Kimppavastaava täyttää tämän kimppasopimuslomakkeen, johon on merkitty kaikkien kimppaan kuuluvien kiinteistöjen tiedot. Kimppavastaavan tehtävänä on ilmoittaa, jos kimpassa tapahtuu muutoksia.  Tämän lisäksi jokainen kimppa-astian käyttäjä ilmoittaa erillisellä liittymislomakkeella oman kiinteistönsä tiedot.

Huom! Paperiastia ja sen tyhjennykset tilataan suoraan Paperinkeräykseltä tai Suomen Keräystuotteelta. Tätä palvelua ei voi tilata LSJH:n kautta.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käytetään palvelun täytäntöönpanoa ja mahdollisesti palveluun liittyvää tiedottamista varten. Lue lisää tietosuojaselosteistamme.