Peruuta sakokaivon tyhjennys

Tällä lomakkeella voit peruuttaa Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Raisiossa, Ruskolla, Kemiönsaaressa sekä Paraisilla sijaitsevan saostussäiliön tyhjennyksen. Kaikki lähetetyt lomakkeet toimitetaan jätehuoltolautakunnalle.

Jätehuoltomääräysten mukaan kaikki vakituisten asuntojen ja vesivessallisten vapaa-ajanasuntojen sakokaivot tyhjennetään vähintään kerran vuodessa. Jos vapaa-ajan asunnolla on käytössä vain kuivakäymälä, tyhjennetään sakokaivot vähintään kerran kahdessa vuodessa.

Jos sakokaivoon ei ole vuoden aikana kertynyt lietettä tyhjennettäväksi, voi kuluvan vuoden tyhjennyksen peruuttaa tällä lomakkeella.

Tyhjennyksen voi peruuttaa aikaisintaan kolme kuukautta ennen suunniteltua tyhjennystä. Peruutus on tehtävä kuitenkin viimeistään kuukautta ennen tyhjennystä. Jos peruutuksen syy ei ole riittävä, ilmoitamme siitä lomakkeen täyttäjälle. Tällöin tyhjennys tapahtuu suunnitellussa aikataulussa.

Tyhjennyksen peruutus koskee vain kuluvaa vuotta. Seuraava tyhjennys tulee normaalin tyhjennysrytmin mukaan.

Jätevesilietteen lietesäiliön tyhjennyksen keskeyttämistä koskevat jätehuoltomääräykset ja hakemuksen täyttöohjeet:

Lomakkeen voi täyttää myös paperisena:

Jos keskeytyksen syynä on lietteen omatoiminen käsittely, täytetään tämän lomakkeen sijaan Ilmoita jätevesilietteen hyödyntämisestä maataloudessa tai Ilmoita jätevesilietteen kompostoinnista kiinteistöllä -lomake.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käytetään palvelun täytäntöönpanoa ja mahdollisesti palveluun liittyvää tiedottamista varten. Lue lisää tietosuojaselosteistamme.