Avoimet työpaikat: 4 poistotekstiililajittelijaa

Etsimme neljää uutta poistotekstiililajittelijaa poistotekstiilihallillemme Turkuun. LSJH vie vahvasti eteenpäin kuluttajapoistotekstiilien kierrätystä ja rakentaa käsittelyä varten pilottilaitoksen Paimioon vuoden 2021 aikana. Samanaikaisesti kuluttajapoistotekstiilien keräysalue laajenee muiden jätelaitosten alueelle ja tavoitteena on valtakunnallinen poistotekstiilikeräys vuonna 2023. Kuluttajapoistotekstiilien laadukas lajittelu on tärkeä osa tekstiilien kiertoa.

Poistotekstiilinlajittelijan toimenkuvaan kuuluu tekstiilien lajittelun lisäksi mm. kuormien vastaanottoa, materiaalien pakkaamista ja lähetystä sekä vastaanotettujen kuormien laadunvarmistusta.

Poistotekstiililajittelijan työ on seisomatyötä ja sisältää nostelua sekä kantamista. Työssä käytetään suojavälineitä, jotka tulevat työnantajan puolesta. Työhön kuuluu trukilla ajoa, jonka käyttöön koulutetaan tarvittaessa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ahkera ja tykkäät työskennellä osana iloista tiimiä. Tekstiilituntemus, trukkikortti ja innostus kiertotalouteen katsotaan eduksi. Työhön annetaan perehdytys työnantajan toimesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla ja mahdollisuuden päästä osaksi poistotekstiilin kierrätysratkaisua koko Suomen alueelle. Työtäsi tukevat asiantuntevat kollegat ja organisaatiomme monialainen osaaminen.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja jatkuvat vuoden 2021 loppuun. Työsuhteissa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työpiste sijaitsee poistotekstiilin lajitteluhallilla Hiidenkadulla Turussa. Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 26.9.2020 klo 12.00 mennessä verkkosivujemme rekrytointikanavan kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Marko Kokkonen marko.kokkonen@lsjh.fi ma 14.9. klo 11.30–13.00 ja to 17.9. klo 11.30–13.00, puh. 020 728 2180.