Avoimia työpaikkoja poistotekstiilitiimissä

Rakennamme poistotekstiilien käsittelyä ja mekaanista kierrätystä varten pilottilaitoksen Paimioon vuoden 2021 aikana. Samanaikaisesti kuluttajapoistotekstiilien keräysaluetta laajennetaan muiden jätelaitosten alueelle. Tavoitteena on saada käyntiin valtakunnallinen poistotekstiilikeräys vuonna 2023.

Haemme kasvavaan poistotekstiilitiimiimme lisää henkilökuntaa. Avoimina ovat poistotekstiililajittelijan (2 kpl), prosessinhoitajan (2 kpl) ja myynnin asiantuntijan tehtävät.

Poistotekstiililajittelija

Poistotekstiilinlajittelijan tehtäviin kuuluu tekstiilien lajittelun lisäksi muun muassa kuormien vastaanottoa, materiaalien pakkaamista ja lähetystä sekä vastaanotettujen kuormien laadunvarmistusta.

Prosessinhoitaja poistotekstiilin pilot-käsittelylinjastolle

Prosessinhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa poistotekstiilin pilot-linjaston koeajojen valmisteluun osallistuminen, pilot-linjaston käyttö, huolto ja asetusten säätäminen, laadunvalvonta, varastonhoito ja linjaston huoltoon liittyvät työtehtävät.

Poistotekstiilin myynnin asiantuntija

Myynnin asiantuntijan tehtäviin kuuluvat asiakasrekisterin rakentaminen, kehitys ja ylläpito, asiakashankinnan ja myynnin suunnittelu ja toteutus, ideasta asiakkaaksi prosessin eri vaiheissa avustaminen, kuten sopimusvalmistelut, pilottien ja koeajojen suunnittelu ja dokumentointi, seuranta ja raportointi sekä markkinakartoitukset ja -seuranta.

 

Paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lue lisää rekrytointikanavaltamme ja jätä hakemuksesi.