Avoin työpaikka: hankekoordinaattori

Haemme joukkoomme liiketoimintaosaajaa

hankekoordinaattorin tehtävään

kehittämään kotimaista poistotekstiilin jalostuslaitosta, osana elokuussa alkavaa Kotimainen poistotekstiilin jalostuslaitos -hanketta. Tehtävä on määräaikainen, ja päättyy hankkeen päättyessä 31.7.2020.

Hanketta rahoittavat lähes kaikki Suomen kunnalliset jätelaitokset sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. Tekstiilin kiertotaloutta edistävien hankkeiden keskeisenä tavoitteena on ollut rakentaa kestävä, kotimainen ratkaisu poistotekstiilin keräykselle, lajittelulle ja jalostukselle teollisuuden ja muiden tekstiiliraaka-aineen hyödyntäjien tarpeisiin. Kehitystyötä on tehty Telaketju-verkostossa, johon myös jalostuslaitos -hanke tiiviisti kuuluu (www.telaketju.fi).

Päätehtävänä on toimia hankekoordinaattorina poistotekstiilin jalostuslaitoksen suunnittelussa ja ensimmäisen vaiheen toteutuksessa osana muuta tutkimus- ja kehitystiimiä. Hakijan eduksi katsotaan prosessitekniikan- ja tekstiilialan tuntemus. Työntekopaikka sijoittuu Turun alueelle.

Hankekoordinaattorin työhön kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • poistotekstiilin jalostuslaitoksen suunnittelu- ja toteutustyöhön osallistuminen
  • laitostoiminnan kannattavuuslaskentaa ja budjettiseurantaa
  • laitehankintojen kilpailutuksia
  • hankeraportointia

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa liiketoimintaosaamiseen painottuvaa alan tutkintoa (esim. AMK, YAMK). Työkokemus samankaltaisista töistä katsotaan hakijan eduksi.

Lisäksi edellytämme:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • motivoituneisuutta ja tulosorientoitunutta työskentelyasennetta
  • hyvää suomen ja englannin kielentaitoa

Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Marko Kokkonen, puh. 020 728 2180, ti 17.7. klo 12-15 ja ke 25.7. klo 12-15.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi viimeistään 5.8.2018 verkkosivujemme rekrytointikanavan kautta.

Sähköpostilla tulleita hakemuksia emme huomioi. Haastattelut jatkoon valituille henkilöille pidetään torstaina 23.8.2018. Tehtävä pyritään täyttämään syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.