Avoin työpaikka: jäteasemanhoitaja

Etsimme jätteen vastaanottoon

asiakaspalveluhenkistä jäteasemanhoitajaa

Jäteasemanhoitajan keskeisinä tehtävinä ovat vaakatoimisto- ja asiakaspalvelutyöt jätteen vastaanotossa jätekeskuksissa ja lajitteluasemilla. Monipuolinen asiakaspalvelutyö sisältää sekä atk- että ulkotyöskentelyä. Lisäksi työhön kuuluu muun muassa huolto- ja ylläpitotehtäviä toimipaikoissa.

Edellytyksenä työtehtävien onnistuneeseen suorittamiseen ovat hyvät vuorovaikutustaidot, myönteinen ja reipas asenne asiakaspalvelussa, kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä atk-taidot. Ajokortti on edellytyksenä työssä. Ympäristöalan koulutus, alan aikaisempi kokemus ja ruotsin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

Työn sijoittumispaikkana on ensisijaisesti Korvenmäen jätekeskus Salossa. Lisäksi työ sisältää asiakaspalveluvuoroja lajitteluasemillamme ja muissa jätekeskuksissamme aukioloaikojen mukaisesti.

Työ alkaa kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla. Asiantunteva henkilökuntamme perehdyttää sinut tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöinsinööri Hanna Vienonen, p. 02 727 6856, hanna.vienonen@lsjh.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.5.2017 klo 16 mennessä verkkosivujemme työnhakukanavan kautta.