Avoin työpaikka: lajitteluvastaava

Haemme nyt joukkoomme osaajaa

lajitteluvastaavan tehtävään

Etsimme työhön osallistuvaa lajitteluvastaavaa LSJH:n poistotekstiilihallille Turkuun. Työsuhde on määräaikainen alkaen heinäkuussa 2020 ja jatkuen vuoden 2021 loppuun.

Lajitteluvastaava vastaa poistotekstiilin lajittelutyön lisäksi lajittelutyön yleisestä laadunvalvonnasta ja osallistuu aktiivisesti lajittelutyön kehitystarpeiden arviointiin. Tehtävänä on huolehtia päivittäistoiminnan organisoinnista ja työnohjauksesta poistotekstiilihallilla sekä vastata varastoseurannan ylläpitämisestä ja siihen liittyvästä raportoinnista.

Poistotekstiilin jalostuslaitoshankkeeseen kuuluu olennaisena osana myös yritysten kanssa tehtävät pilot-kokeilut. Lajitteluvastaava osallistuu näiden testierien lajittelun ja käsittelyn suunnitteluun ja toteutuksen valvontaan sekä materiaalien pakkaamiseen ja lähetykseen.

Toivomme sinulta

  • tekstiilialan tutkintoa tai työssä osoitettua tai harrastuksen kautta kertynyttä pätevyyttä tehtävään
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta, omatoimisuutta ja yhteiskehittämiselle avointa asennetta

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla ja mahdollisuuden päästä kehittämään poistotekstiilin kierrätysratkaisua koko Suomen alueelle
  • työtäsi tukevat asiantuntevat kollegat ja organisaatiomme monialaisen osaamisen

Työpiste sijaitsee poistotekstiilin lajitteluhallilla Hiidenkadulla Turussa.

Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 26.6.2020 klo 12.00 mennessä verkkosivujemme rekrytointikanavamme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija Marko Kokkonen marko.kokkonen@lsjh.fi , puh. 020 728 2180.