Avoin työpaikka: liiketoimintaosaaja

Haemme joukkoomme

liiketoimintaosaajaa

suunnittelemaan kotimaista poistotekstiilin jalostuslaitosta ja käynnistämään sen ensimmäistä pilotointivaihetta Turkuun osana valtakunnallista hanketta. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy hankkeen päättyessä 31.7.2020.

Jalostuslaitoksen kehitystä rahoittavat lähes kaikki Suomen kuntien omistamat jätelaitokset sekä työ- ja elinkeinoministeriö ja Varsinais-Suomen liitto. Tekstiilin kiertotaloutta edistävien hankkeiden keskeisenä tavoitteena on ollut rakentaa kestävä, kotimainen ratkaisu poistotekstiilin keräykselle, lajittelulle ja jalostukselle teollisuuden ja muiden tekstiiliraaka-ainetta hyödyntävien tahojen tarpeisiin. Kehitystyötä on tehty Telaketju-verkostossa, johon myös jalostuslaitoksen kehitys tiiviisti kuuluu. Lisätietoa www.telaketju.fi

Ymmärrätkö liiketoiminnan lainalaisuudet ja teollisten prosessien vaatimukset? Oletko vakuuttava liikeneuvotteluissa ja pystyt myymään mitä vaan? Pysyvätkö langat hyvin käsissäsi uusien ja suurtenkin kokonaisuuksien edessä? Tehtävään valittavan tärkeimpänä työnä on vetää poistotekstiilin jalostuslaitoksen suunnittelua ja olla mukana ensimmäisen vaiheen toteutuksessa osana muuta tutkimus- ja kehitystiimiä. Henkilön odotetaan tuovan liiketoimintaosaamistaan osaksi tiimiä. Hakijan eduksi katsotaan prosessitekniikan- ja tekstiilialan tuntemus. Ensisijainen työntekopaikka on Turussa.

Työhön kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • laitostoiminnan kannattavuuslaskenta
  • jalostuslaitoksen suunnittelu- ja toteutustyöhön osallistuminen
  • investoijien ja poistotekstiilijalosteita hyödyntävien yritysten etsiminen ja kontaktoiminen sekä esisopimuksien tekeminen
  • laitehankintojen kilpailuttaminen
  • hankeraportointi

Hakijalta odotamme työkokemusta tehtävän ansiokkaaseen hoitoon tarvittavista työtehtävistä. Tehtävään soveltuva liiketoimintaosaamiseen painottuvaa alan tutkinto (esim. AMK, YAMK) katsotaan hakijan eduksi.

Lisäksi edellytämme

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • motivoituneisuutta ja tulosorientoitunutta työskentelyasennetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiertotalousasiantuntija Sini Ilmonen, puh. 040 867 0139

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi rekrytointikanavamme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.