Avoin työpaikka: logistiikkasuunnittelija

Tule mukaan vahvistamaan jätehuollon asiantuntijatiimiämme. Haemme nyt osaajaa

logistiikkasuunnittelijan tehtävään

Logistiikkasuunnittelijana keskeisiin tehtäviisi kuuluvat asuinkiinteistöiltä tyhjennettävien jäteastioiden ja lietesäiliöiden tyhjennysreittien ja urakka-alueiden suunnittelu ja kehittäminen. Ajonohjaus- ja reittien optimointiohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Meillä on käytössä Ecomondin TCS- ajonohjaisjärjestelmä ja Opti-reititysohjelma. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joilla varmistat hyvän yhteistyön kuljetuskumppaneidemme kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työssä osoitettua pätevyyttä tehtävään. Katsomme eduksesi kokemuksen jätehuoltoalalta ja kehittämishankkeista. Arvostamme sitä, että ympäristön hyvinvointi on sinulle tärkeää ja haluat tehdä sen eteen työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla. Työtäsi tukevat asiantuntevat kollegat ja organisaatiomme monialainen osaaminen. Logistiikkasuunnittelijana olet osa LSJH:n kuuden hengen kuljetus- ja ajonohjaustiimiä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa asukaspalvelupäällikkö Cati Huhta, puh. 040 867 0117, cati.huhta@lsjh.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi 20.5.2020 klo 15.00 mennessä verkkosivujemme työnhakukanavan kautta.