Avoin työpaikka: Palveluesimies

Tule mukaan vahvistamaan kiinteistön jätepalvelut -toimintoamme. Haemme palveluhenkistä logistiikkaosaajaa

palveluesimiehen tehtävään

Jätteenkuljetusten palveluesimiehen keskeisenä tehtävänä on kuljetusten ja ajonohjauksen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät tehtävät. Vastuullesi kuuluu myös jätehuollon logistiikkajärjestelmän kehittäminen. Palveluesimiehenä johdat kuuden hengen kuljetus- ja ajonohjaustiimiä osana kiinteistön jätepalveluiden kokonaisuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työssä osoitettua pätevyyttä tehtävään ja hyviä yhteistyötaitoja. Katsomme eduksesi kokemuksen esimiestehtävistä ja kehittämishankkeista sekä sujuvan suomen- ja ruotsinkielentaidon. Arvostamme sitä, että ympäristön hyvinvointi on sinulle luonnollisesti tärkeää ja haluat tehdä sen eteen työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla. Työtäsi tukevat asiantuntevat kollegat ja organisaatiomme monialainen osaaminen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme AVAINTA TES:iä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asukaspalvelupäällikkö Cati Huhta, puh. 040 867 0117, cati.huhta@lsjh.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi 21.11.2016 klo 15.00 mennessä verkkosivujemme työnhakukanavan kautta.