Avoin työpaikka: projektisuunnittelija kiertotalouskeskuksen ilmastohankkeeseen

Etsimme projektisuunnittelijaa toteuttamaan kokeilupalveluhankintoja ja koordinoimaan pilotointeja Topinpuiston kiertotalouskeskuksessa, osana valtakunnallista ilmastohanketta. Työsuhde on määräaikainen, alkaen sopimuksen mukaan syyskuussa 2020 ja jatkuen vuoden 2021 loppuun.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan kiertotalouden kehitystyöhön ja innostavaan tutkimus- ja kehitystiimiimme!

Projektisuunnittelija vie eteenpäin 6Aika: ILPO – ilmastopositiiviset yritysalueet ja arvoketjut -hankkeen ilmastotoimenpiteitä Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) osalta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kokeilupalveluhankintojen kilpailuttamista, pilottien järjestelyistä vastaamista, yhteydenpitoa yritysverkostossa ja hankeraportointia. Projektisuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä muiden hankkeen osatoteuttajien kanssa, osallistuen esimerkiksi hiilineutraalien teknologioiden ja toimintamallien kartoitukseen, yritysalueen hiilitiekartan kehittämiseen sekä päästökompensaatiomallin validointi​in.

Topinpuiston kiertotalouskeskus Turussa on yksi kolmesta 6Aika: ILPO-hankkeessa kehitettävästä yritysalueesta. Hankekumppaneina ovat Turun kaupunki, Business Tampere, Tampereen yliopisto ja Vantaan kaupunki. Hankkeessa arvioidaan Topinpuiston alueella toimivien yritysten käsittelemien jätteiden elinkaaren aikana syntyneitä päästöjä ja erilaisten käsittely- ja kierrätystapojen vaikutuksia niihin. Yritysalueilla kokeillaan uusia teknologioita ja toimintamalleja päästöjen vähentämiseksi ja hiilinielujen rakentamiseksi. Tavoitteena on koostaa hyväksi havaitut menetelmät yhteen ja luoda niistä ilmastopositiivisen yritysalueen malli.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta vastaavista monipuolisista tehtävistä kiertotalouden ja hankkeiden parissa. Kokemus EAKR- tai ESR-hankkeista katsotaan eduksi.
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • aktiivisuutta, omatoimisuutta ja yhteiskehittämiselle avointa asennetta

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavia tehtäviä kiertotalouden näköalapaikalla ja konkreettisten ilmastotoimenpiteiden parissa
  • hyvät työsuhde-edut ja mukavat työkaverit!

Työpiste sijaitsee LSJH:n toimistossa Kuormakadulla Turussa. Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään torstaina 6.8. verkkosivujemme rekrytointikanavan kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 29 ja 32 tutkimus- ja kehitysvastaava Miia Jylhä miia.jylha@lsjh.fi, puh. 020 728 2114.