Avoin työpaikka: Projektisuunnittelija poistotekstiilin jalostuslaitoshankkeelle

Huom! Paikka täytetty.

Etsimme projektisuunnittelijaa viemään eteenpäin valtakunnallisen poistotekstiilikeräyksen toteutusta. Työsuhde on määräaikainen, alkaen sopimuksen mukaan huhtikuussa 2020 heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuen vuoden 2021 loppuun.

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan uraauurtavaan kehitystyöhön ja innostavaan tutkimus- ja kehitystiimiimme!

Projektisuunnittelija vie valtakunnallisen keräyksen laajentamista eteenpäin työtehtävinään muun muassa logistiikan suunnittelua, yhteistyöneuvotteluja ja sopimusten valmistelua. Tehtävänä on tukea poistotekstiilien keräyksen käynnistämistä uusilla alueilla kehittäen ja jalkauttaen yhtenäistä ohjeistusta sekä konsultoida organisaatioita parhaiden käytäntöjen jakamiseksi.

Tavoitteena on valtakunnallisesti yhtenäinen viestintä ja ohjeistus asukkaille, jonka toteutuksessa projektisuunnittelija on jätelaitosten apuna. Jätelaitosten lisäksi yhteistyötä tehdään KAMU -keräyksen piloteissa, joissa projektisuunnittelija on suunnittelemassa logistiikkaa ja valmistelemassa toteutusta yhdessä kauppaketjujen, vaateliikkeiden, kauppakeskusten ja kirpputorien kanssa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta vastaavista monipuolisista kiertotalousalan tehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta, omatoimisuutta ja yhteiskehittämiselle avointa asennetta

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavia tehtäviä kiertotalouden näköalapaikalla
  • hyvät työsuhde-edut
  • mukavat työkaverit!

Aluksi työtä tehdään poikkeusoloista johtuen pääasiassa etätyönä ja videoneuvottelujen avulla. Tilanteen taas salliessa varsinainen työpiste sijaitsee poistotekstiilin lajitteluhallilla Hiidenkadulla Turussa.

Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen verkkosivujemme rekrytointikanavan kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehitysvastaava Miia Jylhä miia.jylha@lsjh.fi, puh. 020 728 2114.