Avoin työpaikka: viestinnän moniosaaja

Tule mukaan vahvistamaan viestintä ja neuvonta -toimintoamme. Haemme

viestinnän moniosaajaa tiedottajan äitiysloman sijaiseksi

Tiedottajan keskeisenä tehtävänä on yhtiön viestintä- ja tiedotussuunnitelman laadintaan ja toteutukseen osallistuminen, erilaisten tiedotteiden ja tekstien kirjoittaminen, muokkaaminen ja jakelu eri sidosryhmille, keskeisten medioiden seuranta ja mediayhteistyö. Tiedottajana työskentelet osana viestintä- ja neuvontakokonaisuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan tutkintoa tai työssä osoitettua pätevyyttä tehtävään ja hyviä yhteistyötaitoja. Hakijan eduksi katsotaan ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito, kokemus toimittajan työstä sekä taitto-ohjelmien käytön hallinta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvällä jätehuoltoalalla. Työtäsi tukevat asiantuntevat kollegat ja organisaatiomme monialainen osaaminen. Työsuhde on määräaikainen ja pyritään täyttämään huhtikuun aikana. Työsuhteen kestosta sovitaan erikseen. Palkkauksen ja työehtojen osalta noudatamme AVAINTA TES:iä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi 7.4.2017 klo 16.00 mennessä verkkosivujemme työnhakukanavan kautta.