Hae kesätyöntekijäksi

Tarjoamme kesä- ja kausityöpaikkoja pääasiassa asiakaspalvelutehtävissä toimistossa tai jätekeskuksessa. Tehtävien hoitaminen edellyttää hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Kesä- ja kausityöt ajoittuvat ajanjaksolle huhti-lokakuu.

Yhtiöllä on toimistot Turussa ja Salossa. Työ toimistossa voi sisältää yleisiä toimistotehtäviä ja usein myös puhelinpalvelua ja asiakasrekisterin käyttöä. Jätekeskuksessa Turussa, Salossa, Raisiossa ja Paraisilla kausityöhön voi kuulua jätteen vastaanottoon liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden auttamista ja opastamista lajitteluasemilla.

Haemme määräaikaiseen työhön yhteensä 11 henkilöä:

Jätteen vastaanotto- ja käsittelytoiminnon tehtävät Salon ja Turun alueen jätekeskuksissa sekä lajitteluasemilla

  • Asemanhoitajan tehtävät, yhteensä 8 henkilöä
  • Vaarallisen jätteen vastaanottoon liittyvät tehtävät, 1 henkilö
  • Työsuhteiden kesto 3–7 kk tehtävästä riippuen
  • Tehtävien hoitamisessa ajokortti on välttämätön

Kiinteistön jätepalvelut -toiminnon tehtävät

  • Asiakaspalvelutyöntekijä Salon tai Turun toimistoon jätteenkuljetuksen ja neuvonnan puhelinpalveluun, 1 henkilö
  • Aluepalvelutyöntekijä kierrätyspisteiden siivous- ja kunnossapitotehtäviin, 1 henkilö (tehtävässä tarvitaan voimassa oleva ajokortti)
  • Työsuhteiden kesto 4–5 kk tehtävästä riippuen

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja reipasta asennetta asiakaspalvelutyöhön. Alan koulutus tai meneillään olevat opinnot katsotaan eduksi. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi omasta taustastasi ja osaamisestasi, millaista kesätyötä etsit sekä millä toimialalla ja missä haluaisit työskennellä.

Pyydämme toimittamaan hakemukset sähköisesti viimeistään 14.3. mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsutaan haastateltaviksi maaliskuun aikana.

Hae kesätyöntekijäksi (linkki vie rekrytointiosioon)