Huomiselle jaetaan joka kotiin tulevana torstaina

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) asukaslehti Huomiselle jaetaan LSJH:n omistajakuntien kaikkiin kotitalouksiin hiihtolomaviikon torstaina 21. helmikuuta. Lehdessä kerrotaan jätehuollon ajankohtaisista asioista. Keskiaukeamalla on irrotettava liite, josta löytyvät kiertävien keräysten aikataulut sekä lajitteluohjeet.

Hiihtolomaviikolla kaikkiin Turun ja Salon seudun koteihin jaettavasta Huomiselle-asukaslehdestä voi lukea muun muassa jätekeskuksissa kasvavista kasviharvinaisuuksista, haravointijätteen pienkuormien muuttumisesta maksuttomiksi, Maarit Suomen tavoitteesta elää jätteetöntä arkea sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu sen jälkeen, kun asukkaat ovat lajitelleet ne keräykseen. Lehdestä löytyy myös tietoa esimerkiksi LSJH:n Vierailukeskus Kahmarin maksuttomasta jäteneuvonnasta, ekovoimalaitoksen rakentamisesta sekä poistotekstiilin kierrätyksen viimeisimmistä käänteistä.

Lehden keskiaukeamalla on irrotettava liite, josta löytyvät kodin jätteiden lajitteluohjeet ja LSJH:n kiertävien keräysten aikataulut. Hyödyllinen aukeama kannattaa ottaa talteen ja kiinnittää vaikka jääkaapin oveen.

Suomenkielinen lehti jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin kotitalouksiin ja ruotsinkielinen lehti osoitteellisena ruotsinkielisiin talouksiin. Lehti jaetaan kaksikielisenä julkisena tiedotteena Kemiönsaaressa ja Paraisilla. Kääntölehti tavoittaa myös alueen kesämökkiläiset. Lehtiä jaetaan koteihin yhteensä miltei 270 000 kappaletta.

Huomiselle -lehden voit lukea myös sähköisesti: http://www.e-julkaisu.fi/lsjh/huomiselle/2019-01