Huomiselle-lehti kolahtaa postilaatikkoon tulevana torstaina 7.5.

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) asukaslehti Huomiselle jaetaan kaikkiin LSJH:n toiminta-alueen kotitalouksiin toukokuun ensimmäisenä torstaina. Huomiselle on alueen jätehuollon tiedotuslehti, joka sisältää tärkeää tietoa lajittelusta, jätehuollon palveluista sekä koronavirustilanteen vaikutuksista alueen jätehuoltoon.

Toukokuun ensimmäisenä torstaina kaikkiin Auran, Kaarinan, Kemiönsaaren, Liedon, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Paraisten, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon ja Turun koteihin jaettavasta Huomiselle-asukaslehdestä voi lukea muun muassa uusia harppauksia ottaneesta poistotekstiilin keräyksestä ja Paimioon rakentuvasta pilottilaitoksesta, Salon Korvenmäkeen nousevan ekovoimalaitoksen tilanteesta, biojätteen lajittelun tärkeydestä, LSJH:n kattavista neuvontapalveluista sekä turkulaisen kirjailija Heikki Kännön ekologisesta elämäntavasta. Lehdessä on myös laajasti tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista alueen jätehuoltoon.

Lehden keskiaukeamalla on irrotettava liite, josta löytyvät kodin jätteiden lajitteluohjeet. Hyödyllinen aukeama kannattaa ottaa talteen ja kiinnittää vaikka jätekaapin oveen.

Posti jakaa suomenkielisen lehden julkisena tiedotteena kaikkiin kotitalouksiin ja ruotsinkielisen lehden osoitteellisena ruotsinkielisiin talouksiin. Lehti jaetaan kaksikielisenä Kemiönsaaressa ja Paraisilla. Kaksikielinen lehti tavoittaa myös alueen kesäasukkaat. Lehti jaetaan julkisena tiedotteena myös niihin talouksiin, joissa on mainos- ja ilmaisjakelukielto. Lehtiä jaetaan yhteensä yli 270 000 kappaletta.

Mikäli lehti jää saamatta, voi jakelusta laittaa palautetta Postille www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/postin-jakelu/palaute-postinjakelusta. Puuttuvan lehden voi pyytää itselleen LSJH:n asiakaspalvelusta puh. 0200 47470 tai asiakaspalvelu@lsjh.fi tai tilata Tilaamosta www.lsjh.fi/tilaamo.

Huomiselle -lehden voit lukea myös sähköisesti: www.e-julkaisu.fi/lsjh/huomiselle/2020-01