Jätehuollon Huomiselle-lehti jaossa torstaina

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) asukaslehti Huomiselle jaetaan torstaina 18.1. jokaiseen kotiin Turun ja Salon seudun 17 kunnassa. Lehdestä löytyvät jätehuollon ajankohtaiset uutiset sekä kiertävien jätekeräysten aikataulut.

Tällä viikolla kaikkiin Turun ja Salon seudun koteihin jaettavasta Huomiselle-asukaslehdestä voi lukea muun muassa LSJH:n uudesta Pop up -lajitteluasemasta, jätteiden lajittelusta lapsiperheessä sekä siitä, minkälaista ympäristöneuvontaa 8.-luokkalaiset saavat LSJH:n Vierailukeskus Kahmarissa. Lehdestä löytyy tietoa myös toistamiseen järjestettävästä romuveneiden keräyksestä, muovinkeräyksen laajenemisesta ja muovin hyödyntämisestä sekä Salon Korvenmäkeen rakennettavasta ekovoimalaitoksesta.

Tuttuun tapaan lehden keskiaukeamalta löytyvät kodin jätteiden lajitteluohjeet. Aukeaman voi irrottaa julisteeksi vaikkapa keittiön kaapin oveen. Lehdessä on myös pyörillä liikkuvan lajitteluaseman Siiran, Pop up -lajitteluaseman sekä saariston jätekeräyksen aikataulut.

Suomenkielinen lehti jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin koteihin ja ruotsinkielinen osoitteellisena jakeluna ruotsinkielisiin talouksiin. Lehti jaetaan kaksikielisenä kääntölehtenä Kemiönsaarella ja Paraisilla, ja kääntölehti tavoittaa myös alueen kesämökkiläiset. Lehtiä jaetaan koteihin yhteensä yli 260 000 kappaletta. LSJH:n Huomiselle-lehti on yksi Varsinais-Suomen suurimpia asiakaslehtiä.

Huomiselle-lehden voit lukea myös netissä osoitteessa: www.e-julkaisu.fi/lsjh/huomiselle/2018-01