Jätehuollon Huomiselle -lehti jaossa torstaina

Lounais-Suomen Jätehuollon asiakaslehti Huomiselle jaetaan torstaina 30.3. kaikkiin Turun ja Salon seudun seitsemäntoista kunnan koteihin. Lehdestä löydät jätehuollon ajankohtaiset uutiset ja kiertävien jätekeräyksien aikataulut.

Tällä viikolla kaikkiin Turun ja Salon seudun koteihin jaettavasta Huomiselle-asukaslehdestä voi lukea muun muassa jätehuollon perusmaksusta, ekotalon rakennusvaiheen jätehuollosta, Topinojan taigarautiaisista sekä lajittelututkimusten tuloksista. Kävimme Salla ja Sami Roihan rakennustyömaalla Kaarinassa. Valmistuttuaan Joutsenmerkin kriteerit täyttävän talon rakennusvaiheen jätehuolto on suunniteltu yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH:n) kanssa. Lehdestä löydät myös tietoa jätehuollon perusmaksusta, joka otetaan Lounais-Suomen Jätelautakunnan päätöksellä käyttöön koko LSJH:n toimialueella. Maksulla katetaan muun muassa jäteneuvonnan, vaarallisten jätteiden keräyksen ja LSJH:n kierrätyspisteiden verkoston kustannukset.

Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät keskiaukeamalta myös kodin jätteiden lajitteluohjeet. Aukeaman voi irrottaa julisteeksi vaikkapa keittiön kaapin oveen. Lehdessä on myös Siira- ja Yrjö-auton aikataulut sekä saariston laivakeräyksen aikataulu.

Suomenkielinen lehti jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin koteihin ja ruotsinkielinen osoitteellisena jakeluna ruotsinkielisiin talouksiin. Kemiönsaaressa ja Paraisilla lehti tulee kotiin kielikoodin mukaan osoitteellisena. Lehti tavoittaa myös kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen alueen kesämökkiläiset. Lehtiä jaetaan koteihin yhteensä yli 260 000 kappaletta. LSJH:n Huomiselle -lehti on yksi Varsinais-Suomen suurimpia asiakaslehtiä.

Huomiselle -lehden voit lukea myös tästä linkistä:

Huomiselle -lehti 1/2017 (selattava pdf)