Jätehuollon jouluaikataulut

Joulu ja uusi vuosi vaikuttavat jätehuoltoon. Myös jäteastioiden tyhjennysaikatauluihin voi tulla muutoksia.

ke 23.12.2015
Topinojan jätekeskus sulkee porttinsa jo klo 18 ja Perniön lajitteluasema klo 17.

to 24. ja pe 25.12.2015
Kaikki toimipaikat ja palvelunumero ovat kiinni.

to 31.12.2015
Topinojan, Isosuon ja Rauhalan jätekeskukset sekä Auranmaan ja Yläneen lajitteluasemat sulkevat porttinsa jo klo 16. Korvenmäen jätekeskus palvelee klo 7-17 ja Kemiönsaaren lajitteluasema klo 12–17.

pe 1.1. sekä ke 6.1.2016
Kaikki toimipaikat ja palvelunumero ovat kiinni.

Jäteastioiden tyhjennykset

Joulun ja uudenvuoden pyhäpäivien vuoksi jäteastioiden normaalit tyhjennyspäivät voivat siirtyä aikaisemmaksi tai myöhäisemmäksi.

Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Vahdon alue Ruskolla, Paraisten saaristoalue (Nauvo, Korppoo, Houtskari)

Joulu aiheuttaa jopa kahden päivän muutoksen tyhjennyspäivässä koko jouluviikon tyhjennyksissä. Tyhjennyksiä aloitetaan joillain alueilla jo edeltävänä viikonloppuna ja jouluaattoon mennessä astioita tyhjennetään niin paljon kuin ehditään. Joillain alueilla tyhjennys tehdään vasta joulun jälkeen tapaninpäivänä tai sunnuntaina.

Vuoden viimeisellä viikolla tyhjennys on monilla alueilla päivän normaalia aikaisemmin uudenvuodenpäivän vuoksi. Tyhjennyspäivä voi poiketa normaalista myös vuoden ensimmäisellä viikolla loppiaisen vuoksi. Arkipyhä voi siirtää koko viikon tyhjennyksiä päivällä aikaisemmaksi tai myöhemmäksi.

Salo, Kemiönsaari, Sauvo ja Paimio

Kemiönsaaressa jouluviikon tyhjennykset ajetaan 21. – 23.12. aikana. Uuden vuoden viikolla tyhjennykset siirtyvät osittain päivää aikaisemmaksi. Loppiaiselle, eli keskiviikolle 6.1. osuvat tyhjennykset, ajetaan päivää aikaisemmin tai myöhemmin. Lietetyhjennyksiä hoidetaan joulun välipäivinä vain kiireellisissä tapauksissa.

Sauvossa ja Paimiossa tulee varautua siihen, että jäteastiat tyhjennetään joulun ja uudenvuoden alla päivää aikaisemmin tai myöhemmin kuin normaalisti.

Kiskossa astiatyhjennykset keskitetään yhteen päivään viikossa. Viikolla 52 astiat tyhjennetään tiistaina, viikolla 53 astiat tyhjennetään keskiviikkona ja viikolla 1 jäteautot ajavat torstaina.

Lounais-Suomen Jätehuolto toivottaa oikein rauhallista joulua ja vähäjätteistä uutta vuotta 2016!