Jätehuollon poikkeusaikataulut juhannuksena 2022

Juhannus tuo muutoksia tyhjennyspäiviin ja asemien aukioloaikoihin LSJH:n toimialueella.

Juhannusviikolla jäteastioiden tyhjennykset voivat vaihdella muutamalla päivällä Kemiönsaaressa, Maskussa, Mynämäessä, Naantalissa, Nousiaisissa, Raisiossa, Ruskon Vahdolla ja Paraisten saaristossa. Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Marttilassa, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä, Ruskolla, Salossa, Sauvossa, Turussa ja Uudessakaupungissa tyhjennyspäiviä kannattaa tiedustella omalta jätteenkuljettajalta.

Kemiönsaaressa ja Paraisten saaristossa lietetyhjennyksiä ei tehdä juhannusaattona. Kesäaikaan lietetyhjennys kannattaa muutenkin tilata hyvissä ajoin, sillä kesäasukkaiden saapuminen tuo vilskettä lietteenkuljettajien työpäiviin.

Saaristoon juhannusta viettämään suunnistavien kannattaa muistaa, että jätepisteet ovat juhlaviikonlopun jäljiltä kovalla käytöllä. Roskaantumista ehkäistään jätepisteiden ylimääräisillä tyhjennyksillä ennen ja jälkeen juhannuksen. Huolehdithan omalta osaltasi pisteiden siistinä pysymisestä, etkä jätä jätteitä astioiden ulkopuolelle. Kiitos!

Juhannuksen aatonaattona avoinna olevat LSJH:n lajitteluasemat sulkevat porttinsa viimeistään klo 18. Lyhennetty aukioloaika vaikuttaa Topinojan, Korvenmäen, Isosuon ja Rauhalan lajitteluasemilla. Torstaina 23.6. Topinojan lajitteluasema on avoinna klo 6.30–18, Korvenmäen lajitteluasema klo 7–18, Isosuon lajitteluasema klo 6.30–18 ja Rauhalan lajitteluasema klo 7–18. Muiden asemien aukioloajat löytyvät osoitteesta www.lsjh.fi/jatekeskukset-ja-asemat.

Molemmat LSJH:n toimistot sekä kaikki lajitteluasemat ja jätekeskukset ovat suljettuina juhannusaattona ja juhannuspäivänä.

LSJH toivottaa kaikille hauskaa juhannusta!