Talkoolavalle lajittelet sujuvasti suuret määrät jätettä

Suuremman remontin tai siivouksen jätteiden lajitteluun voi tilata talkoolavan Lounais-Suomen Jätehuollosta. Lava kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen talkoiden tai remontin alkua.

14 m³ kokoisen talkoolavan voi jakaa kolmeen eri lokeroon. Lokeroihin voi käyttökohteen mukaan lajitella esimerkiksi haravointijätteet, remonttijätteet tai metalliromut. Lokerolavan etu on juuri lajittelumahdollisuus, jonka avulla yhä suurempi osa jätteistä saadaan materiaalikierrätykseen ja jätteiden vastaanottomaksu pienenee. Lajittelu suunnitellaan etukäteen ja lavaa tuotaessa lokerot on jo valmiiksi merkitty lajitteluohjeilla lajittelua helpottamaan.

Lavan voi vuokrata myös ilman erillisiä lokeroita.

Talkoolava on vuokrattavissa koko LSJH:n toimialueelle, lukuun ottamatta saaria joille ei ole kiinteää tieyhteyttä. Talkoolavojen lähtöpaikkoja ovat Korvenmäen jätekeskus Salossa, Topinojan jätekeskus Turussa, vuoden 2023 aikana mukaan tulee myös Uudenkaupungin lajitteluasema.

Talkoolavan vuokraus, 3 vuorokautta
Etäisyys lasketaan lavan lähtöpaikasta.
€ sis. ALV
0-15 km229,00
16-30 km299,00
31-45 km349,00
Yli 46 km499,00
Hintaan lisätään punnitusmaksu €18,60 sis. alv sekä käsittelymaksu suurkuormahinnaston mukaan, painon ja jätelajin perusteella.

Kysy lisää talkoolavoista

Kysy lisää lavoista ja vuokrahinnoista asiakaspalvelustamme puh. 0200 47470 tai taloyhtiot@lsjh.fi