Talkoolavalle lajittelet sujuvasti suuret määrät jätettä

Suuremman remontin tai siivouksen jätteiden lajitteluun voi tilata talkoolavan Lounais-Suomen Jätehuollosta. Lava kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen talkoiden tai remontin alkua.

14 m³ kokoisen talkoolavan voi jakaa kolmeen eri lokeroon. Lokeroihin voi käyttökohteen mukaan lajitella esimerkiksi haravointijätteet, remonttijätteet tai metalliromut. Lokerolavan etu on juuri lajittelumahdollisuus, jonka avulla yhä suurempi osa jätteistä saadaan materiaalikierrätykseen ja jätteiden vastaanottomaksu pienenee. Lajittelu suunnitellaan etukäteen ja lavaa tuotaessa lokerot on jo valmiiksi merkitty lajitteluohjeilla lajittelua helpottamaan.

Lavan voi vuokrata myös ilman erillisiä lokeroita.

Lavoja vuokrataan koko LSJH:n toimialueelle, lukuun ottamatta Kemiönsaaren ja Paraisten saaristoa (sis. Nauvo, Korppoo, Houtskari) sekä Uuttakaupunkia.

Talkoolavan vuokrahinta on alkaen 235 €/lava. Vuokrahinta sisältää lavan kuljetuksen, 3 vuorokauden vuokran sekä lavan punnitusmaksun. Talkoolavan vuokrahintaan vaikuttaa merkittävästi lavan toimitusmatkan pituus. Hintaan lisätään lavalle lajiteltujen jätteiden vastaanottomaksu.

Kysy lisää talkoolavoista

Kysy lisää lavoista ja vuokrahinnoista asiakaspalvelustamme puh. 0200 47470 tai taloyhtiot@lsjh.fi