Tilaa saariston talkoosäkki

Saariston talkoosäkki tarjoaa ratkaisun rakennus- ja remonttijätteiden kuljettamiselle saaristossa! LSJH:lta ostettuun kuution kokoiseen säkkiin voit pakata esimerkiksi puujätettä, huonekaluja, muovia, styroxia, kipsilevyjä, tiiliä, kaakelia ym. remonttijätettä. Turvallisuussyistä johtuen säkkiin ei saa pakata vaarallisia jätteitä, kaasupulloja tai asbestia sisältävää jätettä. Jätteiden on mahduttava säkkiin niin, että se saadaan suljettua ja nostettua säkin kahvoista nosturilla, eikä näin ollen jätteitä voi tulla säkin ulkopuolelle. Rikkinäisiä säkkejä ei noudeta.

Talkoosäkki-palvelu on mahdollista tilata Saaristomeren alueella sijaitseville M/S Roopen reitillä oleville jätepisteille. Muut noutokohteet ovat mahdollista tapauskohtaisesti.

Katso M/S Roopen reitillä olevat jätepisteet

Saariston talkoosäkin hinta

Saariston talkoosäkin hinta on alkaen 119 €/kpl. Jos samasta paikasta noudetaan useampi säkki, laskee niiden kappalehinta alla olevan taulukon mukaisesti.

Säkkien lukumäärä Hinta
1 119 €/kpl
2 109 €/kpl
3 99 €/kpl
4 tai enemmän 89 €/kpl

Hinta sisältää jätteiden kuljetuksen jätepisteeltä, jossa M/S Roope käy tyhjentämässä jäteastioita sekä jätteiden käsittelyn Turun Topinojalla. Jos talkoosäkki noudetaan jostain muualta, kuin M/S Roopen tyhjennysreittiin kuuluvalta jätepisteeltä, M/S Roopea liikennöivä Pidä Saaristo Siistinä ry laskuttaa lisäksi ylimääräisestä merikuljetuksesta kuljetuksen pituuden mukaan.

Kysy lisää saariston talkoosäkistä

Voit ostaa saariston talkoosäkin asiakaspalvelustamme. Kysy lisää puh. 0200 47470 tai asiakaspalvelu@lsjh.fi.