Talkookontti helpottaa siivoustalkoita

Taloyhtiöiden jäteastioihin ja yleisiin kierrätyspisteisiin jätetään valitettavan usein niihin kuulumatonta jätettä, kuten huonekaluja ja sähkölaitteita. Talkookonttiin vastaanotetaan muun muassa edellä mainittuja jätteitä esimerkiksi taloyhtiöiden ja omakotiyhdistysten siivoustempausten yhteydessä.

Talkookontissa on omat keräysastiat:

  • kodin sähkölaitteille
  • pienille loisteputkille
  • energiansäästölampuille
  • astiakeramiikalle sekä
  • poistotekstiileille.

Konttiin voi kerätä myös suurikokoista jätettä, kuten huonekaluja ja polkupyöriä.

Kontti tuodaan taloyhtiön pihaan tai omakotialueelle kahdeksi yöksi, ja  kontin vuokra riippuu kuljetusmatkan pituudesta (hinnasto alla olevasta linkistä). Kontti on alkuvaiheessa mahdollista tilata Turkuun ja lähikuntiin noin 30 km säteellä Topinojan jätekeskuksesta.

Suurin osa konttiin kerättävistä jätteistä on maksuttomia. Ainoastaan suurikokoiset jätteet ja astiakeramiikka ovat maksullisia. Kontissa on selkeät infotaulut lajitteluohjeineen, joten asukkaan on helppo lajitella jätteet oikeisiin astioihin.

Talkookontin vuokrahinta on alkaen 199 €. Vuokrahinta sisältää kontin kuljetuksen ja 3 päivän /2 yön vuokran. Talkookontin vuokrahintaan vaikuttaa merkittävästi kontin toimitusmatkan pituus.

Hintaan lisätään konttiin kerättyjen suurikokoisten jätteiden vastaanottomaksu.
Astiakeramiikan maksu määräytyy tilavuuden mukaan: vastaanottomaksu

Kontin vuokrauksen yhteydessä voidaan siivoustalkoisiin järjestää myös maksuton neuvontatilaisuus, jolloin LSJH:n palveluneuvoja tulee paikalle keskustelemaan asukkaiden kanssa ja antamaan vinkkejä kierrätykseen.

Kysy lisää talkookontista

Kysy lisää kontista ja vuokrahinnoista asiakaspalvelustamme puh. 0200 47470 tai asiakaspalvelu@lsjh.fi.