JHL:n ulosmarssi sulkee LSJH:n lajitteluasemat Turussa, Raisiossa ja Paraisilla

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) lajitteluasemat Turussa, Raisiossa ja Paraisilla ovat suljettuina tänään maanantaina 29. marraskuuta kello 13–16.

Syynä asemien sulkemiseen on Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n osana Arkea Oy:n työtaistelua järjestämä ulosmarssi Turun kaupungissa ja monissa sen omistamissa yhtiöissä.

Kolmen tunnin mittainen kiinniolo keskellä päivää koskee pientuojia palvelevia lajitteluasemia Turun Topinojalla, Raision Isosuolla ja Paraisten Rauhalassa.

Ulosmarssin aikana pakkaavien jäteautojen ja muiden suurtuojien palvelut pystytään hoitamaan normaaliin tapaan ainoastaan Topinojan ja Korvenmäen jätekeskuksissa.

LSJH:n lajitteluasemat palvelevat asiakkaitaan maanantaina 29.11. normaalien aukioloaikojen mukaisesti ennen ja jälkeen ulosmarssin. Lajitteluasemat suljetaan tasan kello 13 ja portit avataan jälleen kello 16.

Lajitteluasemalle maanantaina asioimaan suuntaavien kannattaa varautua siihen, että saapujat joudutaan ulosmarssin aikana käännyttämään pois asemien porteilta.

Asemakohtaiset aukioloajat löydät täältä.