Juhannus tuo muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin ja asemien aukioloaikoihin

Juhannusviikolla jäteastioiden tyhjennykset voivat vaihdella päivällä tai kahdella Kemiönsaarella, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Raisiolla, Ruskon Vahdolla ja Paraisten saaristossa. Muissa kunnissa tyhjennyspäiviä kannattaa tiedustella omalta jätteenkuljettajalta. Kaikki kyseisellä viikolla normaalisti tyhjennettävät jäteastiat pyritään tyhjentämään viimeistään torstaina 21.6. Juhannusaattona myös jätteenkuljettajat ovat vapaalla.

Kemiönsaarella lietetyhjennyksiä ei myöskään tehdä juhannusaattona. Kesäaikaan lietetyhjennys kannattaa muutenkin tilata hyvissä ajoin, sillä kesäasukkaiden saapuminen tuo vilskettä lietteenkuljettajien työpäiviin.

Juhannuksen aatonaattona LSJH:n jätekeskukset ja lajitteluasemat sulkevat porttinsa viimeistään klo 18. Aukioloaikoihin tulee poikkeuksia Topinojan jätekeskuksessa sekä Auranmaan ja Yläneen lajitteluasemilla. Torstaina 21.6. Topinojan jätekeskus on avoinna klo 6.30–18.00, Auranmaan lajitteluasema klo 11.00-18.00 (huom. avataan jo klo 11) ja Yläneen lajitteluasema klo 14.00-18.00. Muiden asemien aukioloajat löytyvät osoitteesta www.lsjh.fi/jatekeskukset-ja-asemat.

Molemmat Lounais-Suomen Jätehuollon toimistot sekä kaikki lajitteluasemat ja jätekeskukset ovat suljettu juhannusaattona ja juhannuspäivänä.

LSJH toivottaa asiakkailleen mukavaa juhannusta!