Jätehuoltopalvelut kuntien kiinteistöille

Lounais-Suomen Jätehuolto palvelee kaikkia kuntien hallinto- ja palvelutoiminnan kiinteistöjä. Kartoitamme asiakkaan jätehuollon nykytilanteen ja sen perusteella kehitämme jätehuoltoa ja räätälöimme kohteeseen sopivat opastemateriaalit. Henkilökunnan koulutus on olennainen osa palvelua. Konsultointi ja koulutus ovat maksuttomia.

Kemiönsaaressa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisten saaristossa, Raisiossa ja Ruskon Vahdolla tarjoamme kuntien kiinteistöille myös jätteenkuljetuspalvelut.

Tarjoamme täyden palvelun konseptia

Jätehuoltokartoitukset

Kartoituskäynnillä selvitämme kiinteistön jätehuollon nykytilanteen ja sen perusteella teemme ehdotuksen jätehuollon kehittämisestä. Tavoitteena on, että kiinteistön jätehuolto on kustannustehokas­ta, käyttäjäystävällistä ja turvallista sekä täyttää jätehuoltomääräykset.

Koulutuksella jätehuolto läheiseksi

Mihin juomalasi kuuluu lajitella? Entä terveydenhuollon jätteet? Koulutuksella ja käytännön vinkeillä motivoimme henkilökuntaa oikeaoppiseen lajitteluun. Koulutukset räätälöidään aina vastaamaan kyseisen työpaikan käytäntöjä ja erityiskysymyksiä.

Jätteenkuljetuspalvelut

Kemiönsaaressa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisten saaristossa, Raisiossa ja Ruskon Vahdolla tarjoamme kuntien kiinteistöille jätteenkuljetuspalvelut.

Tilaa jäteastiat ja tyhjennykset asiakaspalvelustamme puh. 0200 47470 tai asiakaspalvelu@lsjh.fi.

LSJH:n asiakasraportointi

Kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen alueella asiakasraportoinnista voi tarkistaa esimerkiksi jäteastioiden seuraavat tyhjennyspäivät.

Tutustu asiakasraportointiin

Sähköiset asiakaskirjeet

Tiedotamme jätehuollon ajankohtaisista asioista sähköisillä asiakaskirjeillä suoraan työpaikan vastuuhenkilölle.

Konsultointiapu

Tarjoamme asiakkaillemme apua muun muassa jätehuollon kilpailuttami­seen ja rakenteilla olevien kiinteistöjen jätteenkeräysratkaisujen valintaan. Neuvomme mielellämme kaikissa jätehuollon kysymyksissä.

Mitä etuja palvelukonseptilla voidaan saavuttaa?

  • Astiakokojen ja tyhjennysvälien järkeistämisellä saadaan aikaan kustannussäästöjä ja pienennetään ympäristövaikutuksia.
  • Työturvallisuus ja käyttömukavuus paranevat, kun käyttäjät ovat suunnittelussa mukana ja käytetään asianmukaisia keräysvälineitä.
  • Jäteratkaisujen tarkastelu jo rakennusten suunnitteluvaiheessa ehkäisee virheinvestointeja.
  • Vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden noudot saadaan toimiviksi ja turvallisiksi.
  • Osaava ja motivoitunut henkilökunta pystyy toimimaan jätteiden kanssa asianmukaisesti.