Liity LSJH:n asukaspaneeliin!

Hei sinä Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) toimialueen asukas tai loma-asukas! Kaipaatko jotain tiettyä jätehuoltopalvelua? Onko sinulla kehitysideoita lajitteluopastukseen? Me Lounais-Suomen Jätehuollossa haluamme saada asukkaiden tarpeet ja näkemykset entistä paremmin osaksi jätehuoltopalveluiden kehittämistä. Tervetuloa mukaan yhteiseen työhön ja liity LSJH:n asukaspaneeliin!

Asukaspaneelin jäseniä kutsutaan kokeilemaan ja arvioimaan alueen jätehuollon palveluita erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Kaikki asukaspanelistit eivät välttämättä osallistu jokaisen palvelun arviointiin, vaan osallistujia kutsutaan testitilaisuuksiin sen perusteella, mitä palveluja kulloinkin arvioidaan. 

Panelistit testaavat ja arvioivat esimerkiksi asemien palveluja, sähköistä asiointia tai vaikkapa viestintämateriaaleja. Lähetämme osallistujille tarkemmat ohjeet ja aineistot aina ennen arviointikokonaisuuden alkua. Näitä osallistumiskutsuja on odotettavissa muutamia vuodessa, ja arviointikokonaisuuden ollessa käynnissä olemme yhteydessä arviointiin osallistuviin panelisteihin tasaisin väliajoin.

Pääset mukaan asukaspaneeliin täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen www.lsjh.fi/asukaspaneeli.  Lomakkeen eri kohdissa kysytään lisätietoja sinusta ja taloudestasi, ja nämä tiedot auttavat meitä panelistien valinnassa eri tutkimusten kohdalla. 

Yhteisenä tavoitteena on varmistaa entistä laadukkaammat jätehuoltopalvelut kaikille seudun asukkaille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!