Lounais-Suomen Jätehuollon asukaspanelisti – vaikuta lajittelupisteidemme palveluihin!

Kutsu fokusryhmähaastatteluun 

 

Hyvä asukaspanelistimme, 

Kerro meille kokemuksistasi ja toiveistasi liittyen lajittelupisteidemme palveluihin! 

Etsimme Lounais-Suomen Jätehuollon toimipisteissä vierailleita asiakkaita osallistumaan fokusryhmätutkimukseen, jonka avulla pyrimme kehittämään jätteiden vastaanottopalveluitamme entistä käyttäjälähtöisemmin!  

Haluamme kuulla  

A) lajitteluasemilla melko tottuneesti asioivilta 

B) lajitteluasemilla vain satunnaisesti tai kertaluontoisesti asioivilta 

näkemyksiä nykykäytänteistämme ja ideoida yhdessä parempia tapoja toteuttaa palvelua. 

Fokusryhmähaastattelu toteutetaan elo-syyskuun vaihteessa viikolla 35 yhden tunnin mittaisena Microsoft Teams-videopuheluna. Videopuheluun osallistuu haastattelijoiden lisäksi joukko muita haastatteluun ilmoittautuneita. Haastattelussa käydystä keskustelusta tehdään muistiinpanot projektin edistämisen tueksi, mutta videokuvaa tai puhetta ei taltioida/äänitetä. 

Et tarvitse ohjelmistoa osallistuaksesi, sillä videopuhelu aukeaa Google Chrome -selaimella ilman ohjelman asentamista. Varmistathan kuitenkin, että sinulla on Chrome-selain käytössäsi – tyypillisimmät selaimet Microsoft Edge, Safari tai edes Firefox eivät toimi tässä yhteydessä. Olisi mahtavaa, että sinulla olisi web-kamera tietokoneellasi, jotta näkisimme toistemme kasvot haastattelun aikana, mutta tämä ei ole edellytys osallistumiselle. Projektia Lounais-Suomen Jätehuollolle tekevät LINK Design & Development Oy:n palvelumuotoilijat järjestävät ja vetävät fokusryhmähaastattelun, joka toteutetaan suomeksi. 

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen kaisa.jussila@lsjh.fi ja kerrothan ilmoittautuessasi, kumpaan haastatteluryhmään (A vai B) koet kuuluvasi! Saat sähköpostitse muutaman ehdotuksen tarkemmasta ajankohdasta. Päivämäärän ja kellonajan tarkennuttua saat samaan sähköpostiisi kalenterikutsun, jossa on myös Teams-linkki videopuheluun.  

Kaikkien haastatteluihin osallistuneiden kesken arvomme 2 kpl á 30 € lahjakortteja The Finland Shopiin. 

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, otathan yhteyttä. Suuri kiitos jo etukäteen avustasi! 

Ystävällisin terveisin 

Kaisa Jussila, Lounais-Suomen Jätehuolto Oy