LSJH:n lajitteluasemat ja asiakaspalvelu ovat suljettuina henkilökunnan koulutuspäivänä 9. syyskuuta 

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) lajitteluasemat ja asiakaspalvelu ovat suljettuina LSJH:n henkilökunnan koulutuspäivänä, perjantaina 9. syyskuuta. 

Kiinniolo koskee Topinojan, Korvenmäen, Isosuon, Rauhalan, Kemiönsaaren, Korppoon ja Paimion lajitteluasemia, jotka olisivat normaaliaikataulun mukaan perjantaisin auki. 

– Pandemian aikana sisäinen yhteydenpito painottui etäpalavereihin. Siksi koimme tärkeäksi, että mahdollisimman moni työntekijä voisi osallistua koulutuspäivään ja päätimme poikkeuksellisesti sulkea lajitteluasemat ja asiakaspalvelun, perustelee talous- ja hallintojohtaja Elina Syväjärvi. 

Uudenkaupungin materiaalinkäsittelykeskus Munaistenmetsässä palvelee normaalisti 9. syyskuuta. 

– Meille LSJH:ssa työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen on ensisijaisen tärkeää. Koronan tuoman etäisyyden lisäksi työyhteisöömme on tullut runsaasti uusia työntekijöitä. On paljon ihmisiä, jotka eivät ole päässeet vielä kertaakaan kasvokkain tapaamaan toisiaan, ja siihen tämä päivä antaa nyt mahdollisuuden, Syväjärvi sanoo.  

Topinojan ja Korvenmäen lajitteluasemat palvelevat syys-lokakuussa myös lauantaisin 

Topinojalle ja Korvenmäkeen pääsee asioimaan heti poikkeuksellista kiinnioloa seuraavana päivänä 10. syyskuuta, sillä Topinojan ja Korvenmäen lajitteluasemat ovat syys-lokakuussa auki myös arkilauantaisin kello 9–16. 

LSJH:n kaikki lajitteluasemat palvelevat lokakuun loppuun asti laajennetuin aukioloajoin. Uusikaupunkilaisia palveleva L&T:n Munaistenmetsän Materiaalinkäsittelykeskus on vuoden ympäri avoinna arkipäivisin sekä kolmena lauantaipäivänä syksyn aikana kello 10–15: 1.10., 22.10. ja 29.10.2022. 

Chattibotti, sähköinen asiointi ja jätteiden ABC apuna vuorokauden ympäri

LSJH:n nettisivun alalaidasta löytyvä automatisoitu chattibotti on käytettävissä vuorokauden ympäri ja sen avulla voi rauhassa tutustua jätehuollon palveluihin.  

Botissa voi esimerkiksi antaa palautetta LSJH:n toiminnasta ja katsoa oman jäteastian seuraavan tyhjennyksen omalla asiakasnumerollaan. Bottiin on kerätty yleisimpiä asiakaspalvelusta kysyttyjä kysymyksiä ja se toimii myös verkkopalvelun pikahakemistona. 

LSJH:n sähköisen asioinnin kautta voi esimerkiksi liittyä jätteen- tai lietteenkuljetukseen, muuttaa oman jäteastiansa tyhjennysväliä, keskeyttää jäteastian tyhjennykset, tilata lietetyhjennyksen ja tehdä osoitteenmuutoksen. 

Sähköinen asiointipalvelu on tarkoitettu Kemiönsaaren, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paraisten saariston, Raision ja Ruskon Vahdon asukkaille ja mökkiläisille. Sähköiseen asiointiin pääsee LSJH:n nettisivujen etusivulta. 

Lajitteluapua saa jätteiden ABC:sta osoitteesta www.lsjh.fi/abc. ABC:n avulla voi etsiä lajitteluohjetta kaikenlaisille jätteille. Lähimmän kierrätyspisteen voi jätelajikohtaisesti tarkistaa osoitteesta www.kierrätys.info 

Pahoittelemme poikkeuksellisesta kiinniolosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!