LSJH:n seinäkalenteri 2023 jaetaan joka kotiin joulukuussa 

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) seinäkalenteri 2023 kolahtaa joulukuun puolivälissä kaikkiin postilaatikoihin LSJH:n toimialueella Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaarella, Liedossa, Marttilassa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa, Ruskolla, Salossa, Sauvossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. 

Seinäkalenteriin on kerätty joka kuukauden kohdalle tärkeät jätehuollon keräysaikataulut ja tiedossa olevat tapahtumat. Kalenteri on lajittelu-, kierrätys- ja energiansäästövinkeillä höystetty jätehuollon tuhti tietopaketti, joka on tehty helpottamaan asukkaiden arkea tulevana vuonna. Kalenteri on kuvitettu alueen asukkaiden ottamilla häkellyttävän hienoilla luontokuvilla. 

Kalenteri on olennainen osa LSJH:n lakisääteistä jäteneuvontaa. Suomenkielinen kalenteri jaetaan Postin toimesta julkisena tiedotteena kaikkiin alueen jakelupisteisiin. Osa kalentereista jaetaan Postin osoitteellisena jakeluna, minkä vuoksi kalenterin jakelupäivä voi vaihdella saman alueen sisällä. Esimerkiksi ruotsinkieliset taloudet saavat ruotsinkielisen kalenterin osoitteellisena jakeluna päiväpostin yhteydessä. 

Jos sinulla on vakituinen tai vapaa-ajan asunto LSJH:n alueella, mutta et saa seinäkalenteria postitse viimeistään joulun ja uudenvuoden välipäivinä, voit tilata yhden kalenterin LSJH:n Tilaamosta. Merkitsethän tilauksen lisätietoja-kenttään, ettet ole saanut kalenteria postitse.