LSJH:n seinäkalenteri vuodelle 2022 ilmestyy

On taas se aika vuodesta: LSJH:n seinäkalenteri kolahtaa pian postiluukkuun! Jakelu aloitetaan huomenna 9. joulukuuta, joten tarkkaile postiasi lähipäivinä.

Olemme keränneet kalenteriin jokaisen kuukauden kohdalle tärkeät jätehuollon keräysaikataulut ja tiedossa olevat tapahtumat. Kalenteri on lajittelu- ja kierrätysvinkeillä höystetty jätehuollon tuhti tietopaketti, joka toivottavasti helpottaa myös sinun arkeasi tulevana vuonna.

Kalenterimme on olennainen osa lakisääteistä jäteneuvontaamme ja jaetaan siksi Postin toimesta julkisena tiedotteena kaikkiin alueemme koteihin.  Huomionarvoista on se, että osa kalentereista jaetaan osoitteellisena (esimerkiksi ruotsinkielisiin talouksiin). Sen vuoksi jakelupäivä voi heittää muutamalla arkipäivällä. Mutta jos kalenteria ei jostain kumman syystä ala parin viikon sisällä kuulumaan, niin hätä ei ole tämän näköinen. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme, niin huolehdimme että saat omasi. Voit myös tilata puuttuvan kalenterin itse Tilaamostamme, heti kun irtokappaleet sinne ilmestyvät.

Asiakspalvelun chat ja puhelinpalvelu (0200 47470, pvm/mpm) ovat avoinna arkisin klo 9-15. Sähköpostitse tavoittaa asiakaspalvelu@lsjh.fi!