Vierailukeskus Hehku ja ekovoimalaitos

Hehkussa pääsette tutustumaan kiertotalouteen ja siihen, miten LSJH, Lounavoima ja Salon Kaukolämpö kytkeytyvät toisiinsa.

Salossa LSJH:n neuvontatilana ja toimialueen asukkaiden oppimisympäristönä toimii vierailukeskus Hehku. Hehkussa järjestetään räätälöityä jätehuoltoaiheista koulutusta ja ympäristöneuvontaa erilaisille ryhmille.

Hehkussa on mahdollisuus tutkia kestäviä kulutustottumuksia, kierrätystä ja jätteiden hyödyntämistä sekä tutustua Lounavoiman ekovoimalaitokseen ja energiantuotantoon. Huomioithan, että vierailukeskus on avoinna ainoastaan erikseen sovittuina ajankohtina. Yksityiskierroksia järjestetään vähintään 10 henkilön ryhmille.

Ryhmävierailu varataan LSJH:n asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta  asiakaspalvelu@lsjh.fi sekä sivustoltamme löytyvän chatin kautta. Kierrokset ovat vain aikuisille.

Vierailukeskus ja ekovoimalaitos sijaitsevat Salon Korvenmäessä, osoitteessa Helsingintie 541.  Perille pääsee, kun suuntaa Korvenmäen liikenneympyrän kolmannesta liittymästä kyltin Lounavoima osoittamaan suuntaan ja kääntymällä tämän jälkeen heti oikealle kohti vierailukeskusrakennusta. Rajallisen pysäköinnin vuoksi kannattaa vierailulle saapua yhteiskyydityksellä. Linja-autolla saapuessa pysäköintialue on vierailukeskuksen pääsisäänkäynnin edessä aidan vierellä. Henkilöautolla saapuessa pysäköintialue on vierailukeskusrakennuksen oikealla puolella.

Aluekartta