Vierailukeskus Hehku ja ekovoimalaitos

Hehkussa pääsette tutustumaan kiertotalouteen ja siihen, miten LSJH, Lounavoima ja Salon Kaukolämpö kytkeytyvät toisiinsa.

Salossa LSJH:n neuvontatilana ja toimialueen asukkaiden oppimisympäristönä toimii vierailukeskus Hehku. Hehkussa järjestetään räätälöityä jätehuoltoaiheista koulutusta ja ympäristöneuvontaa erilaisille ryhmille.

Hehkussa on mahdollisuus tutkia kestäviä kulutustottumuksia, kierrätystä ja jätteiden hyödyntämistä sekä tutustua Lounavoiman ekovoimalaitokseen ja energiantuotantoon. Huomioithan, että vierailukeskus on avoinna ainoastaan erikseen sovittuina ajankohtina.

Yksityiskierroksia järjestetään vähintään 10 henkilön ryhmille. Ilmoittautumisaika päättyy 2 viikkoa ennen yksityiskierroksen ajankohtaa.

Yksittäiset vierailijat voivat ilmoittautua myös yleiskierroksille, joita vuonna 2022 järjestetään seuraavasti: la 28.5. (peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi), to 25.8. (ajankohtaa muutettu, uusi ajankohta 20.9.) ja la 26.11.

Ryhmävierailu varataan LSJH:n asiakaspalvelusta. Yleiskierroksille toivomme varaukset ensisijaisesti Lyyti-ilmoittautumisen kautta, ja 20.9. kierrokselle voit varata paikan tästäYleiskierros 20.9. (lyyti.fi) Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@lsjh.fi, puhelimitse soittamalla numeroon 0200 47470 sekä lsjh.fi-sivustoltamme löytyvän chatin kautta. Huom. Kierrokset ovat vain aikuisille.

Vierailukeskus ja ekovoimalaitos sijaitsevat Salon Korvenmäessä. osoitteessa Helsingintie 541 (110-tien varrella, noin 7 km Salon keskustasta Helsingin suuntaan).  Perille pääsee, kun suuntaa Korvenmäen liikenneympyrän kolmannesta liittymästä kyltin Lounavoima osoittamaan suuntaan ja kääntymällä tämän jälkeen heti oikealle kohti vierailukeskusrakennusta. Rajallisen pysäköinnin vuoksi kannattaa vierailulle saapua yhteiskyydityksellä. Linja-autolla saapuessa pysäköintialue on vierailukeskuksen pääsisäänkäynnin edessä aidan vierellä. Henkilöautolla saapuessa pysäköintialue on vierailukeskusrakennuksen oikealla puolella.

Aluekartta