Vierailukeskus Kahmari

Kahmarissa kiertotalous herää eloon. Keskus toimii oppimisympäristönä, näyttelytilana sekä yhteistyöverkostojen rakentajana.

Turussa LSJH:n neuvontatilana ja toimialueen asukkaiden oppimisympäristönä toimii vierailukeskus Kahmari. Kahmarissa järjestetään räätälöityä jätehuoltoaiheista koulutusta ja ympäristöneuvontaa erilaisille ryhmille. Vierailun aikana saatte tietoa kestävästä kuluttamisesta, jätteiden lajittelusta sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu sen jälkeen, kun ne on lajiteltu oikeaan jäteastiaan.  

Kerää kasaan vähintään 10 hengen ryhmä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia vierailulle sopivan ajankohdan. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@lsjh.fi, puhelimitse soittamalla numeroon 0200 47470 sekä lsjh.fi-sivustoltamme löytyvän chatin kautta. Huomioithan, että vierailukeskus on avoinna ainoastaan erikseen sovittuina ajankohtina.

Vierailukeskus Kahmari sijaitsee Turun Orikedolla, osoitteessa Kuormakatu 17. Parkkipaikkoja on alueella rajatusti, ja ne löytyvät Lounais-Suomen Jätehuollon konttorin pihalta. Rajallisen pysäköinnin vuoksi kannattaakin suosia kimppakyytejä ja joukkoliikennettä. Vierailukeskukseen pääsee Föli-bussilla, linjat 14 ja 15 (pysäkki 1438: Oriketo). Reitit ja aikataulut löydät Fölin reittioppaasta: https://reittiopas.foli.fi. 

Tee virtuaalikierros vierailukeskus Kahmarissa

Kiertotalouden näyteikkuna

Vierailukeskus Kahmari toimii myös näyteikkunana Topinpuiston kiertotalousverkoston yhteistyökumppaneille. Kahmarissa verkoston kumppanit pääsevät esittelemään palveluitaan, osaamistaan ja ideoitaan. Kiertotalousverkostossa etsitään uusia käyttötarkoituksia ja kierrätysratkaisuja materiaaleille sekä luodaan kohtaamispaikka ympäristöalan toimijoille yhteistyön vahvistamiseksi. Topinpuiston kiertotalouskeskus rakentuu tulevaisuudessa Topinojan jätekeskuksen ympärille.