Osallistu valokuvakilpailuun

Lähetämme loppuvuodesta 2022 alueemme kaikkiin kotitalouksiin vuoden 2023 seinäkalenterin. Kalenterissa julkaistaan muun muassa kiertävien keräysten aikataulut sekä lajitteluohjeet. Järjestämme valokuvakilpailun, jonka voittajakuvilla (12 kpl) seinäkalenteri kuvitetaan.

Kuvakilpailun teemana on valo luonnossa. Kilpailuun toivotaan kuvia kaikilta vuodenajoilta. Kuvauspaikan pitää sijaita LSJH:n alueella Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Liedossa, Marttilassa, Maskussa, Mynämäessä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa, Ruskolla, Salossa, Sauvossa, Turussa tai Uudessakaupungissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki LSJH:n alueen vakituiset ja vapaa-ajan asukkaat.

Kilpailuun osallistutaan painokelpoisilla, korkean resoluution jpg-kuvilla (kuvan lyhyempi sivu vähintään 2 500 pikseliä, tarkkuus 300 dpi). Kalenterissa kuvat ovat vaakakuvia. Lähetäthän kisaan max. 3 kuvaa/osallistuja.

Lähetä kilpailukuvasi osoitteeseen valokuvakilpailu@lsjh.fi ja kirjoita viestin otsikoksi ”Kuvakilpailu 2022”. Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi (sähköposti, puhelinnumero ja kotiosoite) sekä missä kuva on otettu. Keksi kuvalle nimi, ja kerro vielä muutamalla sanalla mitä kuvassa on tai esimerkiksi tunnelmista kuvaushetkellä. Huomioithan, että sähköpostiviestin maksimikoko on 10 Mt.

Kilpailu päättyy 31.8.2022 ja voittajat selviävät syyskuun loppuun mennessä. Raati koostuu LSJH:n kalenterin toimittajakunnasta. Kalenterissa julkaistujen kuvien ottajat palkitaan Ifolor-lahjakortilla (arvo noin 100 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistujalla pitää olla kilpailuun lähettämiinsä kuviin kaikki oikeudet. Mikäli kuvassa esiintyy henkilöitä, on kuvan ottajalla oltava henkilön kirjallinen suostumus kuvien julkaisemiseen LSJH:n viestinnässä. Mikäli kuvassa esiintyvä henkilö on alle 18-vuotias, on lupaa kysyttävä henkilön huoltajalta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kuvakilpailun toteuttamista varten. Kuvaaja antaa LSJH:lle myös oikeuden käsitellä kuvia käyttötarkoituksen edellyttämällä tavalla ja rajata kuvia käytetyn formaatin mukaiseksi.

LSJH arkistoi ja säilyttää voittajakuvat. Kilpailun voittajat myöntävät LSJH:lle oikeuden käyttää nimeään ja lähettämäänsä kuvaa seinäkalenterissa sekä muussa viestinnässään ilman erillistä korvausta. Kilpailuun lähetetyt muut kuvat poistetaan LSJH:n arkistosta kilpailun ratkettua.

Kuva: Anni Peltonen