Salon Korvenmäen ekovoimalaitoksen ja vierailukeskuksen avajaisiin voi osallistua verkon välityksellä

Lounavoima, Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH), Salon Kaukolämpö ja Salon kaupunki kutsuvat kaikki kiinnostuneet seuraamaan Lounavoiman Ekovoimalaitoksen ja sen yhteyteen rakennetun vierailukeskuksen vihkiäisiä verkkoavajaisiin, jotka lähetetään suorana Salon Korvenmäestä 17. marraskuuta.

Lounavoiman ekovoimalaitos ja sen yhteyteen perustettu vierailukeskus vihitään käyttöön Salon Korvenmäessä keskiviikkona 17. marraskuuta.

Tilaisuus lähetetään livestriiminä, ja järjestäjät Lounavoima, Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH), Salon Kaukolämpö ja Salon kaupunki kutsuvatkin kaikki kiinnostuneet seuraamaan verkkoavajaisia etäyhteydellä.

Juhla alkaa nauhan leikkaamisella kello 12 ja jatkuu juhlapuheilla. Tämän jälkeen lavan ottaa haltuun filosofi Esa Saarinen. Musiikista vastaavat salolaiset Saara Rauvala ja Jussi Vänttinen.

Tilaisuuden juontaa Kirsi Alm-Siira, joka vie katsojat vielä lopuksi laitoskierrokselle yhdessä Lounavoiman tuotantopäällikön Janne Huovisen kanssa.

Verkkoavajaisiin voi liittyä tilaisuudelle luodun Facebook-tapahtuman kautta osoitteessa https://www.facebook.com/events/2664863860489094. Tapahtuman nimi on Ekovoimalaitoksen ja vierailukeskuksen verkkoavajaiset. Linkki livestriimiin julkaistaan tapahtuman sivulla.