Megapenkojaiset LSJH:n poistotekstiilihallilla – tarjolla tekstiililöytöjä ja jäteneuvontaa

Turun Kärsämäessä sijaitsevan poistotekstiilimyymälämme laarit ja rekit ovat täynnä toinen toistaan kivampia tekstiilejä. Nyt teemme tilaa syyskauden tuotteille, joten järjestämme myymälällä megapenkojaiset tiistaina 11.8. kello 12–18! Paikalta löydät myös ympäristöneuvojamme, jotka vastaavat mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin jäteaiheisiin kysymyksiin!

Pengottavien joukossa on kaikenlaista tekstiiliä vaatteista kodintekstiileihin ja kankaisiin, myös vintagea ja retroa. Megapenkojaisten aikana kaikki poistotekstiilimyymälämme poistotekstiilit myydään hintaan 1–2 €/kg. Suosithan korttimaksua. Muista ottaa oma kassi mukaan! Poistotekstiilin lisäksi megapenkojaisissa on myynnissä myös muutama myymälässä aiemmin käytössä ollut kaluste ja valaisin.

Paikalla megapenkojaisissa ovat myös ympäristöneuvojamme. Neuvontapisteellä voit kysyä lajittelusta tai vaikka tekstiilikierrätyksen uusista tuulista. Paikalla voit myös osallistua pieneen visailuun, johon vastaamalla voit voittaa kompostorin tai Niimaarin Ecosmol-kierrätyskalusteen! Arvontapalkinto arvotaan kaikkien LSJH:n tapahtumien yhteispalkintona loppuvuodesta.

Osoite: Hiidenkatu 9, Turku (käynti Ristinpaltankadun puolelta hallin päädystä), halli 5. Huomioithan että poistotekstiilihallilla on rajallisesti parkkipaikkoja, joten suosithan mahdollisuuksien mukaan muita kulkuvälineitä oman auton sijaan. Pääset poistotekstiilihallille esimerkiksi bussilla nro 1 (pysäkki 185). Katso reitit ja aikataulut Fölin reittioppaasta: https://reittiopas.foli.fi.

HUOM! Voimme joutua rajoittamaan myymälän asiakasmäärää poikkeustilanteesta johtuen. Muistathan riittävän käsihygienian ja turvavälit asioidessasi LSJH:n poistotekstiilimyymälässä.

Hallilla on myös maksuton poistotekstiilin vastaanotto, joten voit tuoda käyttökelvottomat puhtaat ja kuivat tekstiilit tullessasi. Poistotekstiiliä kerätään myös Lounais-Suomen Jätehuollon lajitteluasemilla. Muista pakata keräykseen tuotavat poistotekstiilit suljettuun muovipussiin tai jätesäkkiin. Katso lisätiedot ja kaikki poistotekstiilin vastaanottopaikat osoitteesta: www.lsjh.fi/poistotekstiilit-keraykseen.

Ohjeet LSJH:n poistotekstiilimyymälässä asioiville

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi:

  • Tule paikalle vain terveenä.
  • Muista pitää turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Yski ja aivasta kertakäyttönenäliinaan tai hihaan.
  • Käytä käsidesiä.
  • Suosi korttimaksua ja käytä lähimaksua, jos mahdollista.
  • Pese kädet kotiin palatessasi.
  • Huomioi, että myymälässä ei ole asiakkaille käsienpesu- tai wc-käyntimahdollisuutta.