Ompelujamit

Tule korjaamaan rikkinäiset vaatteesi!

Hansakorttelissa pääsee joka aamu toimeen klo 9 alkaen. Maanantaina ja tiistaina ommellaan kello 20 sakka. Keskiviikkona on tekstiilin ammattilaisten ideointi ja keskusteluilta, jolloin ompelukoneet hiljenevät jo klo 17. Perjantaina suljemme klo 18.

Ompelujamit on kaupunkilaisten, suunnittelijoiden ja ompelijoiden treffipaikka. Pop Up Turun järjestämässä liiketilassa pidetään viiden päivän työpaja, jonne saa tulla korjaamaan omia vaatteita ammattilaisten ohjauksessa ilmaiseksi. Ompelujamit tarjoaa ammattilaistasoisen neuvonnan, koneet ja materiaalit kaikkien käyttöön.

Työpajassa valmistetaan myös esimerkkituotteita Tekstiili 2.0 pilotissa kerätystä poistotekstiilistä, joita kuka tahansa saa tulla tekemään. Valmistetut tuotteet menevät saman tien myyntiin, eli jameihin voit tulla myös ostamaan viimeisimpiä “lumpustauutta” -luomuksia! Itse valmistamat tuotteet saa toki halutessaan mukaansa, mutta myyntituotoilla tuetaan yrittäjyyttä kehittyvissä maissa.

Jos korjaustaitosi ovat kovasti ruosteessa tai homma normipaikkausta hankalampi, jameissa on ainakin yhtenä päivänä paikalla ammattiompelija, joka vastaanottaa tilaustöitä ja antaa hinta-arvioita. Seuraa tiedotusta Ompelujamien tapahtumasivulla