Topinojan ja Korvenmäen lajitteluasemat palvelevat syys-lokakuussa myös lauantaisin

Topinojan ja Korvenmäen jätekeskusten lajitteluasemilla siirrytään syyskuun alussa laajennettuihin aukioloaikoihin. Normaalien arkiaukioloaikojen lisäksi asemilla voi vierailla jokaisena arkilauantaina klo 9.00–16.30 lokakuun loppuun asti. Ainoastaan lokakuun viimeisenä lauantaina 31.10. asemilla hiljennytään pyhäinpäivän viettoon ja kaikki LSJH:n lajitteluasemat ovat kiinni.

Katso Korvenmäen ja Topinojan aukioloajat.

Myös muut lajitteluasemamme palvelevat kattavasti ympäri vuoden. Katso aukioloajat.

Topinojan lajitteluasemalla saattaa ajoittain olla ruuhkaa

Koronavirustilanteen takia Topinojan lajitteluasemalla on edelleen käytössä vain yksi kuormantarkastuskaista normaalin kahden sijaan. Tämä hidastaa kuormantarkastusta ja saattaa aiheuttaa ajoittain jonoa. Pyrimme tällä rajoituksella takaamaan asiakkaillemme turvallisen asioinnin ja henkilökunnallemme turvalliset työolot. Toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä asian suhteen.

Kuormantarkastusta voi itse nopeuttaa lajittelemalla jätteet tarkasti jo kotona sekä suosimalla korttimaksua jätekuormaa maksaessa, sillä sekalaisten kuormien tarkastus ja käteisellä maksaminen hidastavat asiointia. Voit maksaa kortilla ja lähimaksulla kaikilla lajitteluasemillamme. Lajitteluohjeet löydät Jätteiden ABC:stamme.