Poistotekstiilimyymälän helatorstai

Myymälä palvelee helatorstaina klo 10-15.

Myymälässä voit ostaa vielä käyttökelpoista poistotekstiiliä, joka on lajittelussa havaittu hyväkuntoiseksi. Myynnissä on kaikenlaista tekstiiliä vaatteista kodintekstiileihin ja tekstiilitilkkuihin, myös vintagea ja retroa. Poistotekstiiliä voi hankkia omaan vaatekaappiin, askarteluihin tai vaikka uusien tuotteiden tuunaamiseen.

Poistotekstiiliä voi ostaa kilohinnalla 1–6 €/kg. Koronavirustilanteesta johtuen myymälässä on käytössä toistaiseksi vain korttimaksu sekä maskisuositus. Otathan oman kassin mukaan!

Poistotekstiilimyymälän ystävänpäivä

Poistotekstiilimyymälä avaa ovensa ystävänpäivän kunniaksi sunnuntaina 14.2. klo 11-15. Päivän aikana 2-laatuiset lakanat ja pyyhkeet ovat tarjouksessa 0,50 €/kg (norm. 1 €/kg). Kuluvaa viikkoa on vietetty retrohengessä ja löydät myymälästä tuolloin vielä monta tangollista retro-vaatteita hintaan 5 €/kg.

Muistathan käyttää maskia ja pitää riittäviä turvavälejä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Maksuvälineenä myymälässä käy ainoastaan kortti. Oma kassi kannattaa ottaa mukaan.

Tervetuloa ystävänpäiväostoksille <3

Osoite: Hiidenkatu 9, Halli 5 (käynti Ristinpaltankadun puolelta), 20360 Turku

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Runsas lumisade peruuttaa ylimääräisen aukiolon, sillä hallin pihassa ei ole talvikunnossapitoa viikonloppuisin.