Viiveitä jäteastioiden tyhjennyksissä LSJH:n alueella

Jäteastioiden tyhjennysaikataulut alueellamme voivat tällä hetkellä viivästyä tavanomaisesta useammalla päivällä kuljettajien äkillisten poissaolojen ja koronakaranteenien takia. Myös teiden liukkaus aiheuttaa myöhästymisiä. Viivästykset koskevat etenkin polttokelpoisen jätteen jäteastioita sekä biojäteastioita. Viivästyksiä esiintyy Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä. Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa haittaa!

Haastavat keliolosuhteet ja äkilliset kuljettajien poissaolot vaikeuttavat myös ylimääräisten tyhjennysten järjestämistä, joten niitä ei suositella tilaamaan. Suositus on voimassa viikoilla 3-5 (17.1.-6.2.). Tämä koskee seuraavia alueita: Kemiönsaari, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paraisten saaristo, Raisio ja Ruskon Vahto. Mahdollisista muutoksista poikkeusajan aikana tiedotetaan kanavissamme.

Voit omalta osaltasi helpottaa kuljettajien työtä hiekoittamalla liukkailla keleillä kulkuväylät ja jäteastian ympäristön, jotta jäteauto pääse perille ja kuljettaja pystyy työskentelemään turvallisesti ja sujuvasti. Hiekoittaminen on erityisen tärkeää, jos jäteastialle johtava väylä viettää alaspäin.