Markkinavuoropuhelut

Jätekuljetusten markkinavuoropuhelut

Haluamme kuulla kuljetusliikkeiden näkemyksiä tuleviin kilpailutuksiimme. Markkinavuoropuhelussa tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja etsiä hyviä käytänteitä hankinnan suunnitteluun ja kilpailutusprosessiin. Lisäksi esittelemme alustavan aikataulusuunnitelman sekä käytössä olevia käytänteitä urakoihin liittyen.  

Markkinavuoropuhelut pidetään Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) vierailukeskus Kahmarissa osoitteessa Kuormakatu 17, Turku. Osallistua voi myös etänä Teamsin kautta. 

Tulevia tilaisuuksia:

Tervetuloa osallistumaan asumisessa syntyneiden lietteiden keräystä ja kuljetusta koskevaan markkinavuoropuhelutilaisuuteen

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) valmistelee Naantalin alueen ja Pöytyän ja Marttilan alueen asumisessa syntyneiden saostus- ja umpisäiliölietteiden keräyksen ja kuljetusten kilpailutuksia. Haluamme markkinavuoropuhelun kautta kuulla lietekuljetusurakoitsijoita siitä, mikä olisi tärkeää huomioida onnistuneen kilpailutuksen ja hyvän lietehuollon järjestämiseksi.

Kutsumme urakoitsijoita järjestettävään markkinavuoropuheluun tiistaina 17. tammikuuta klo 17–19. Tilaisuus järjestetään vierailukeskus Kahmarissa osoitteessa Kuormakatu 17, Turku. Tilaisuuteen on myös mahdollista osallistua verkossa Microsoft Teams -sovelluksen välityksellä.

Tilaisuuden materiaali lähetetään osallistujille nähtäväksi ennen markkinavuoropuhelun ajankohtaa. Tilaisuudessa käsitellään osallistujien esittämiä kysymyksiä. Kysymyksiä voi esittää anonyymisti ilmoittautumislomakkeen kautta jo ennen tilaisuutta. Muistio tilaisuudessa keskustelluista asioista lähetetään osallistujille jälkikäteen. Osallistuminen vaatii etukäteisilmoittautumisen, ilmoittautumiset viimeistään 12.1. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ohjelma

17.00 Kahvitarjoilu

Tervetulosanat

Kilpailutuksen taustat, sopimusluonnoksen ja mahdollisen osatyhjennyksen sekä kilpailutusprosessin esittely

Keskustelua aiheesta ja ajatusten vaihtoa

19.00 Tilaisuus päättyy