Delta virtuellt i ekokraftverkets och besökscentrets öppningsceremoni i Korvenmäki, Salo

Lounavoima, Sydvästra Finlands Avfallsservice (LSJH), Salon Kaukolämpö och Salo stad bjuder in alla som är intresserade att på nätet följa med invigningen av Lounavoimas Ekokraftverk och besökscenter i anslutning till det. Öppningsceremonin på nätet sänds direkt från Korvenmäki i Salo den 17 november. 

Lounavoimas ekokraftverk och besökscentret som grundats i anslutning till det invigs den 17 november i Korvenmäki i Salo.

Ceremonin sänds direkt och organisatörerna Lounavoima, Sydvästra Finlands Avfallsservice (LSJH), Salon Kaukolämpö och Salo stad bjuder alla intresserade att följa med öppningsceremonin virtuellt.

Festligheterna inleds med att bandet klipps klockan 12 och fortsätter med festtal. Efter detta intar Esa Saarinen estraden. Saloborna Saara Rauvala och Jussi Vänttinen står för musiken.

Kirsi Alm-Siira är konferencier under ceremonin och hon för slutligen besökarna på en tur i anläggningen tillsammans med Lounavoimas produktionschef Janne Huovinen.

Det går att ansluta sig till öppningsceremonin via ett Facebook-evenemang som skapats för den på adressen https://www.facebook.com/events/2664863860489094.
 Evenemangets namn är Ekovoimalaitoksen ja vierailukeskusken verkkoavajaiset (Ekokraftverkets och besökscentrets virtuella öppningsceremoni). En länk för direktsändningen publiceras på evenemangets sida.