Ledig arbetsplats: logistikplanerare

Kom med och förstärka vårt team. Vi söker nu en sakkunnig

logistikplanerare

Till dina centrala uppgifter som logistikplanerare hör planering och utveckling av tömningsrutter och entreprenadområden för de avfallskärl och slambehållare som töms vid bostadsfastigheterna. Körkontrolls- och ruttoptimeringsprogram är bekanta för dig. Vi använder Ecomond TCS-körkontrollsystem och Opti-ruttplaneringsprogram. Du har bra interaktionsförmåga, med vilken du säkrar ett gott samarbete med våra transportföretagskumpaner.

För arbetet krävs lämplig högskoleexamen eller i arbete anskaffad kompetens för uppgiften. Som meriter räknar vi erfarenhet från avfallsbranschen och från utvecklingsprojekt. Vi uppskattar det att miljöns välmående är en viktig sak för dig och att du vill arbeta för en renare miljö.

Vi erbjuder dig en intressant arbetsuppgift i den snabbt utvecklande avfallsbranschen. Du får stöd i ditt arbete av sakkunniga kolleger och vår organisations breda kunskap. Som logistikplanerare är du en av vårt transport- och körkontrollsteam på sex personer. Arbetsförhållandet är tillsvidare ikraftvarande. Vi följer Avainta Rf:s kollektivavtal.

Tilläggsuppgifter ger invånarservicechef Cati Huhta, tfn 040 867 0117, cati.huhta@lsjh.fi.

Skicka din fritt formulerade ansökan, CV och löneanspråk via rekryteringskanalen på vår webbplats, senast den 20.5.2020 kl. 15.00.