Ledig arbetsplats – underhållsarbetare till LSJH:s verksamhetspunkter

Vi söker en initiativrik och energisk person till ett fast arbetsförhållande för att sköta underhållsuppgifter på Sydvästra Finlands Avfallsservices (LSJH) verksamhetspunkter såsom avfallscentralerna och sorteringsstationerna. Vi erbjuder ett intressant, rörligt, mångsidigt och varierande arbete på LSJH:s verksamhetsområde.

Tjänsten är lagom utmanande och avsikten med den är att stödja LSJH:s serviceverksamhet på fältet tillsammans med alla LSJH:s arbetstagare och samarbetspartner. Utgångspunkten är en nöjd kund såväl inom som utanför huset.

Till dina uppgifter som underhållsarbetare hör bland annat

  • kartläggning av service- och reparationsarbeten samt utförande av små reparationer, beställning, vägledning och övervakning av arbeten på verksamhetspunkterna
  • införskaffning och leverans av material till verksamhetspunkterna
  • handledning av entreprenörerna på verksamhetspunkterna
  • uppföljning av hanteringsfälten, lagringshögarna och områdena och möjliga korrigerande åtgärder samt
  • vid behov kundservice vid avfallsmottagningen.

Underhållsarbetaren har en paketbil till sitt förfogande huvudsakligen för att röra sig mellan de olika verksamhetspunkterna. Arbetsuppgifterna kräver dock användning av egen bil och åtminstone B-körkort.

Vi söker till vårt team en person som

  • är flexibel, initiativrik, lösningsorienterad och samarbetsvillig
  • kan utföra arbetsuppgifter under avfallscentralernas och sorteringsstationernas öppettider
  • är beredd att delta i jourtjänstgöring även utanför normal arbetstid
  • har grundläggande IT-kunskaper och behärskar grundprogrammen (Word, Excel m.m.) och
  • är intresserad av att utveckla det egna arbetet samt bolagets service och verksamhet.

Vi uppskattar tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

Underhållsarbetarens arbetsförhållande gäller tills vidare och prövotiden är sex månader.  Beträffande anställningen och arbetsvillkoren tillämpas Avainta Ry:s kollektivavtal. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda anställningsförmåner och en modern arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater samt en arbetsplats på den cirkulära ekonomins frontlinje i en samhälleligt viktig bransch.

Skicka din fritt formulerade ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 8.1.2021 via rekryteringskanalen på vår webbplats. Du kommer till ansökan genom att klicka på knappen fortsätt.

Tilläggsuppgifter om arbetet ges vardagar kl. 9–15 av byggnadsingenjör Joonas Yli-Tolppa tfn 020 728 2149 eller joonas.yli-tolppa@lsjh.fi.