Lediga arbetsplatser: Vi söker dig kommunikatör

För att stärka vårt kommunikations- och rådgivningsteam söker vi för ett moderskapsvikariat

dig som har mångsidiga kunskaper inom kommunikation

Till kommunikatörens centrala arbetsuppgifter hör att utarbeta och delta i förverkligandet av bolagets kommunikations- och medieplan, att skriva, omarbeta och distribuera olika pressmeddelanden och texter samt att följa upp kommunikationsinsatserna och samarbeta med medierna. Som kommunikatör arbetar du i vårt kommunikations- och rådgivningsteam.

För arbetet krävs en examen inom området eller dokumenterad arbetserfarenhet som gör dig lämplig för uppgiften samt goda samarbetskunskaper. Som meriter räknar vi att du kan uttrycka dig väl på svenska och finska i tal och skrift, har erfarenhet av arbete som journalist och att du behärskar olika publikationsverktyg.

Vi erbjuder dig intressanta uppgifter inom den snabbt avancerande avfallsservicebranschen. I ditt arbete har du stöd av kunniga kolleger och den breda kunskap som finns inom vår organisation. Arbetsförhållandet är tidsbundet. Vi strävar till att tillsätta kommunikatören under april månad och diskuterar anställningens längd separat. Lön och arbetsvillkor i enlighet med AvainTES.

Sänd din fritt formulerade ansökan, meritförteckning och löneönskemål senast 7.4.2017 klockan 16.00 via vår webbsida för lediga platser.

Lediga platser inom LSJH