Lediga jobb: avfallsstationsskötare

Vi söker en

kundserviceinriktad avfallsstationsskötare till avfallsmottagningen

Avfallsstationsskötarens centrala uppgift är att jobba med kundservice på avfallsinvägningskontoret vid avfallsmottagningen på avfallscentralerna och sorteringsstationerna. Det mångsidiga kundservicearbetet omfattar både jobb vid dator och utomhus. I arbetet ingår också uppgifter som bland annat skötsel- och underhållsuppgifter vid våra verksamhetsplatser.

En förutsättning för arbetet är goda kommunikationsegenskaper, en positiv och aktiv inställning till kundservicearbete, förmåga till självständigt arbete samt adb-kunskaper. Körkort är obligatoriskt. Studier inom miljöbranschen, tidigare erfarenhet av branschen samt muntliga kunskaper i svenska ses som en fördel.

Avfallsstationsskötaren skulle främst jobba vid Korvenmäki avfallscentral i Salo. Därtill förutsätter arbetet kundservicejobb på våra sorteringsstationer och andra avfallscentraler enligt dess öppettider. Arbetet inleds i början av juni eller enligt avtal. Lön och arbetsvillkor i enlighet med AvainTES.

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande jobb inom den snabbt avancerande avfallsservicebranschen. Du handleds i arbetet av vår skickliga och kunniga personal.

Tilläggsuppgifter av arbetet (på finska) får du av miljöingenjör Hanna Vienonen, tfn 02 727 6856 eller hanna.vienonen@lsjh.fi.

Sänd oss din fritt formulerade ansökan, meritförteckning och löneanspråk senast den 15 maj klockan 16.00 via arbetssökningslänken på vår webbsida.