Lediga jobb: miljörådgivare

Kom med och förstärk vårt kommunikations- och rådgivningsteam. Vi letar efter en kompetent person som kan finska och svenska till positionen som

miljörådgivare

En miljörådgivares centrala uppgift är att ge råd till traktens invånare vid olika evenemang. Målet med arbetet är att öka miljömedvetenheten hos traktens invånare, att motivera och styra dem mot en hållbar livsstil och att öka graden av sopsortering. Till uppgiften hör också planering av rådgivning och produktion av textmaterial.

Skötseln av uppgiften förutsätter en högskoleexamen i miljövård samt flytande skriftliga och muntliga kunskaper i finska och svenska. Goda kunskaper i presentationsteknik och en god interaktionsförmåga är nödvändiga för en miljörådgivare. Arbetet är rörligt och förutsätter körkort. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet.

Vi hoppas att du blev intresserad av den mångsidiga positionen som miljörådgivare! Vi ser fram emot din ansökan med löneanspråk senast 18.4.2016 kl. 12. Sänd in din ansökan och cv till adressen paivi.mikkola@lsjh.fi eller till Lastgatan 17, 20380 Åbo.

Tilläggsinformation ges av kommunikationschef Päivi Mikkola, paivi.mikkola@lsjh.fi tfn 020 728 2112