Tidningen För morgondagen dimper ner i postlådan inkommande torsdag 7.5

Sydvästra Finlands Avfallsservices (LSJH) invånartidning För morgondagen delas ut till alla hushåll i LSJH:s verksamhetsområde första torsdagen i maj. För morgondagen är avfallsservicens informationstidning i området och den innehåller viktig information om sortering, avfallsservicens tjänster och coronasituationens inverkan på områdets avfallsservice.

Den första torsdagen i maj delas tidningen För morgondagen ut till alla hem i Aura, S:t Karins, Kimitoön, Lundo, S:t Mårtens, Masku, Virmo, Nådendal, Nousis, Pemar, Pargas, Pöytis, Reso, Rusko, Salo, Sagu och Åbo. I tidningen kan invånarna läsa om hur bland annat nya framsteg gjorts i insamlingen av avlagda textilier och om pilotanläggningen som byggs i Pemar, ekokraftverket som reser sig i Korvenmäki i Salo, vikten av att sortera bioavfall och om LSJH:s omfattande rådgivningstjänster samt om Åbobon och författaren Heikki Kännös ekologiska livsstil. I tidningen finns även uttömmande information om hur coronasituationen påverkar områdets avfallsservice.

Tidningens mittuppslag är en uttagbar bilaga som innehåller sorteringsanvisningar för hemmets avfall. Det lönar sig att ta tillvara det nyttiga uppslaget och hänga upp det på kylskåpsdörren.

Den finskspråkiga tidningen delas ut som offentligt meddelande till alla hushåll och den svenska tidningen sänds adresserat till de svenskspråkiga hushållen. Tidningen delas ut som tvåspråkig i Kimitoön och Pargas. Den tvåspråkiga tidningen når även områdets sommargäster. Tidningen delas även ut som offentligt meddelande till de hushåll som har förbud mot reklam och gratistidningar. Sammanlagt delas över 270 000 tidningar ut.

Ifall tidningen uteblir kan du ge respons om utdelningen till Posti:  www.posti.fi/sv/kundsupport/mottagning/postens-utdelnings/respons-om-postutdelningen. Om du inte fått tidningen kan du kontakta LSJH:s kundtjänst tfn 0200 47 470 eller kundtjanst@lsjh.fi eller beställa den från Tilaamo www.lsjh.fi/tilaamo-sv/.

Du kan även läsa tidningen För morgondagen elektroniskt: www.e-julkaisu.fi/lsjh/for_morgondagen/2020-01