Gör en anmälan om ett gemensamt avfallskärl (kimppakärl)

Med denna blankett kan fastigheter i Kimitoön, Reso, Nådendal, Masku, Virmo, Nousis, Vahto-området i Rusko samt fastigheterna på huvudöarna i Nagu, Korpo och Houtskär meddela om att de använder ett gemensamt avfallskärl (d.v.s. ett samkärl eller kimppakärl).

Fastigheter i Aura, Lundo, Nystad, Pemar, Pöytyä, S:t Karins, S:t Mårtens, Sagu, Salo, stam-Pargas, stam-Rusko och Åbo gär anmälan med en egen blankett.

Ansvarspersonen för det gemensamma avfallskärlet fyller i denna blankett, på vilken det finns antecknat uppgifterna om alla de fastigheter som hör till det gemensamma avfallskärlet eller den gemensamma insamlingsplatsen. Ansvarspersonen ansvarar för att meddela om det sker förändringar i sammanslutningen. Förutom denna anmälan meddelar varje delägare i sammanslutningen uppgifterna för sin fastighet med en skild anslutningsblankett.

Obs! Papperskärl och deras tömmningar beställs direkt via Paperinkeräys eller Suomen Keräystuote. Denna service kan inte beställas via LSJH.

De punkter som märkts med en stjärna (*) är obligatoriska.

De personuppgifter som samlas in på denna blankett kommer att användas för verkställande av tjänsten samt för eventuell informering kopplad till tjänsten. Läs mera i våra datasekretessbeskrivningar.